Предаването на Дарина Павлова тръгва след седмица

https://www.24chasa.bg/Article/1329658 www.24chasa.bg
Дарина Павлова СНИМКА: 24 часа

Дълго подготвяното предаване на Дарина Павлова „Сънувайки Италия" тръгва от 26 април по "Рете 4" на Берлускони. То ще се излъчва по един час всеки четвъртък от 23 часа в продължение на 11 седмици.

От миналата седмица рекламни клипове на програмата вече се излъчват по каналите на „Медиасет", телевизията на Берлускони.

Предаването има дори и собствен канал Sognando Italia по YouTube, където могат да се видят началните заставки на всяка от сериите. Дарина Павлова е автор и изпълнителен продуцент.

Известното забавяне в старта на излъчването се дължи на факта, че е трябвало да се дублират на италиански всички главни герои на отделните епизоди.
Във всеки от тях водещата Морган Уиткин ще разказва чрез репортажи и интервюта за един итало-американец. Няколко медии в Италия вече съобщиха за предстоящото излъчване на предаването.

Въпреки съобщеното от някои български медии, че италианският седмичник „Еспресо" е публикувал статия за Дарина Павлова и за загубени от нея 160 млн.евро в кризата, подобен материал не е излизал нито в печатното, нито в електронното издание на списанието, се увери „24 часа". Помен от подобни публикации за Павлова няма в интернет и по други италиански издания през последните няколко месеца.