Предаването на Дарина Павлова тръгва след седмица

https://www.24chasa.bg/Article/1329658 www.24chasa.bg
Дарина Павлова

Дълго подготвяното предаване на Дарина Павлова „Сънувайки Италия" тръгва от 26 април по "Рете 4" на Берлускони. То ще се излъчва по един час всеки четвъртък от 23 часа в продължение на 11 седмици.

От миналата седмица рекламни клипове на програмата вече се излъчват по каналите на „Медиасет", телевизията на Берлускони.

Предаването има дори и собствен канал Sognando Italia по YouTube, където могат да се видят началните заставки на всяка от сериите. Дарина Павлова е автор и изпълнителен продуцент.

Известното забавяне в старта на излъчването се дължи на факта, че е трябвало да се дублират на италиански всички главни герои на отделните епизоди.
Във всеки от тях водещата Морган Уиткин ще разказва чрез репортажи и интервюта за един итало-американец. Няколко медии в Италия вече съобщиха за предстоящото излъчване на предаването.

Въпреки съобщеното от някои български медии, че италианският седмичник „Еспресо" е публикувал статия за Дарина Павлова и за загубени от нея 160 млн.евро в кризата, подобен материал не е излизал нито в печатното, нито в електронното издание на списанието, се увери „24 часа". Помен от подобни публикации за Павлова няма в интернет и по други италиански издания през последните няколко месеца.