Със Samsung GALAXY Note правите повече неща в движение

https://www.24chasa.bg/Article/1330734 www.24chasa.bg

Той изглежда по-голям, отколкото сме свикнали за телефон, а в същото време - по-малък от това, което приемаме като таблет. Като функции обаче моделът съчетава по чудесен начин най-полезните черти на модерните смартфони и таблети едновременно.

Използвайки 5,3" екрана, бързо ще почувствате свободата от зрителното изживяване при минимално превъртане и прехвърляне на активните приложения върху екрана.

GALAXY Note комбинира пълно сензорно управление и най-съвременна технология за въвеждане със стилус. Изживяването от свободното поточно въвеждане преодолява съществуващите ограничения.

Със Samsung GALAXY Note правите повече неща в движение

Функцията за въвеждане чрез стилуса (S Pen) включва чувствителност при натиск, за да направи писането и чертането по-близки до използването на обикновена химикалка и е интегрирана в отделните приложения на GALAXY Note.

Със Samsung GALAXY Note правите повече неща в движение

Всеки екран може да бъде сниман и обозначен с подробен коментар в ръкопис. GALAXY Note разрешава снимане на произволна част от екрана с помощта на прецизния S pen.

Със Samsung GALAXY Note правите повече неща в движение

Моделът разполага със съвременна 8 MP камера. С нея можете да снимате момента в подробности и да го споделите незабавно.

Работата с приложения е изключително лесна и създава приятно изживяване в уеб и приложения, благодарение на бърза като светлината мрежа (HSPA+ до 21 Mbps) и двуядрен процесор 1,4 GHz.

Моделът е с първия HD Super AMOLED дисплей. HD качеството (1280 x 800) предлага ясна и отчетлива картина по всяко време и навсякъде.

Виж още за модела тук

Виж видеопрезентация на модела тук