Новият iPad

https://www.24chasa.bg/Article/1336285 www.24chasa.bg

Можете да закупите новият iPad от оторизираните партньори на Apple за България - веригите iStyle, Технополис, Техномаркет и Мултирама.

Ето част от функционалностите на модела:

Ретина дисплей

Новият iPad

Със своите над 3,1 милиона пиксела, това е най-добрият дисплей на мобилно устройство. А чипът A5X с четириядрена графика го прави невероятно бърз.

Новият iPad

iSight камера

Новият iPad

Новият iPad има 5-мегапикселова камера със съвременна оптика. С нея можете да снимате зашеметяващо HD 1080p видео.

Новият iPad

Свръхбърза безжична връзка

Новият iPad

iPad се свързва бързо с мрежата по целия свят, включително HSPA, HSPA+ и DC-HSDPA.? Така че, където и да отидете, можете да бързо да изтеглите видео, музика и електронна поща.

Над 200 000 приложения,
направени специално за iPad

Потърсете в App Store страхотни приложения в почти всяка категория: бизнес, игри, образование, социални мрежи, готвене, новини и др.

iLife и iWork за iPad

iMovie, GarageBand и новото iPhoto са мощни, лесни и забавни за използване. С iWork с лекота правите документи, презентации и електронни таблици. (Предлага се в App Store.)

iOS 5 и iCloud

iOS, най-модерната мобилна операционна система в света, е в основата на iPad. iCloud съхранява информацията ви и я споделя безжично с всички ваши устройства.

iPad Smart Cover

Перфектно пасва на вашия iPad. Закрепва се с магнит и при отваряне iPad автоматично се събужда. Когато я сгънете се превръща в удобна стойка. (Продава се отделно.)