Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

Образованието гарантира ли добър живот у нас? Защо?

https://www.24chasa.bg/Article/1341645 Образованието гарантира ли добър живот у нас? Защо? Образованието гарантира ли добър живот у нас? Защо? www.24chasa.bg

През 2012 г. "24 часа" се допитва до читателите по различни теми от живота. Целта е да научим повече един за друг, затова ни пишете на имейла и коментирайте в електронното издание.

През 2012 г. "24 часа" се допитва до читателите по различни теми от живота. Целта е да научим повече един за друг, затова ни пишете на имейла и коментирайте в електронното издание.

Тази седмица въпросът е:

"Образованието гарантира ли добър живот у нас? Защо?"

Къде е по-добре да учиш висше - в България или в чужбина? Коя специалност дава най-добри шансове? А кой ВУЗ?

Има ли пряка връзка между образование и доходи? Дипломата носи ли обществен престиж, или е само да радва мама е тате? Ценят ли я работодателите, или се интересуват от друго?

Очакваме вашите отговори и коментари на адрес: 24chasareferendum@24chasa.bg По възможност пишете от кой град сте - това ще улесни обобщаването на данните от читателските отговори.

Досега "24 часа" направи дванадесет референдума. Ето и резултатите от тях:

Вижте резултатите от първия проведен референдум "Бобът победи шопската салата"

Вижте резултатите от втория проведен референдум "Катаджията иска 1600 лв., народът му дава едва 800"

Вижте резултатите от третия проведен референдум "Каква част от месечния ви доход отива за издръжка на жилището (общо за ток, парно, вода)?"

Вижте резултатите от четвъртия проведен референдум: „Коя е най-българската народна?"

Вижте резултатите от петия проведен референдум „Накъде върви човешката цивилизация?"

Вижте резултатите от шестия проведен референдум "Какво е демокрация? Избройте нейни признаци"

Вижте резултатите от седмия проведен референдум "Как ще излезете от кризата - губещ или печеливш?"

Вижте резултатите от осмия проведен референдум " Има ли местен феодал там, където живеете?"

Вижте резултатите от деветия проведен референдум "Редно ли е възрастните родители да бъдат пращани в старчески дом? Защо?"

Вижте резултатите от десетия проведен референдум "Какъв чист месечен доход трябва да има човек, за да бъде определен като богат?"

p>Вижте резултатите от единадесетия проведен референдум "Има ли сред близките ви емигрант?"

Вижте резултатите от дванадесетия проведен референдум "Псува ли българинът?"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Марксистки разбор на американската надпревара

Марксистки разбор на американската надпревара Един американски комик каза, че най-сетне е станало ясно кои двама ще се състезават за президент на САЩ.

Министър Красен Кралев: В България трудно разбираме, че спортът е бизнес

- Наистина ли вярвате, че с предложения нов закон нещо ще се подобри в спорта? - Вярвам, защото иначе нямаше да работим толкова много през последните месеци, нямаше да тръгнем да правим тези промени.

Пеко Таков няма роднини в Южна България

Покойният Пеко Таков няма и никога не е имал роднини в Южна България. Твърденията на Атанас Ставрев, който вчера на заседание на пловдивския съд е обявил,

Навремето така плюеха Попангелов и Бербатов

    Мнение на италианския журналист от “Гадзета дело спорт” Габриеле Микотис за Григор Димитров, който според него успешно блъфирал в продължение на няколко години,

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Чалга за Великден, чалга в парламента, чалга по физическо

Живеем в толкова патриотични времена, че не мога да преценя кой е топпатриотът на седмицата? Дали Валери Симеонов, дали диджей архимандрит Дионисий, дали пък не е тоя гений в просветното министерство,

Европа, направи каквото трябва с “Хизбула”!

Организацията не може да се дели на две и цялата е за списъка с терористите ДЕЙВИД ХАРИС* “ХЪФИНГТЪН ПОСТ” И “ТАЙМС ЪВ ИЗРАЕЛ” Преди около три години Европейският съюз най-накрая превъзмогна

В какво се превръща ЕС

Недопустимо е една 75-милионна мюсюлманска държава, съзнателно сътрудничеща си с “Ислямска държава”, да получи достъп до Европейския съюз и до Чехия.

Две години Григор Димитров успешно блъфираше, че може да се възкачи на трона в световния тенис*

На 1 май, неделя, след мъчителна агония, угасна един от най-изумителните илюзионисти на съвремието ни. Неговото име бе Григор, макар и приятелите му на галено да го наричаха с прякора Малкия Федерер.

Българската дума за бурка е фередже

“Българската дума за бурка е фередже”, каза арабистът Владимир Чуков по Bulgaria ON AIR. Той поясни, че при бурката, която е “тотална изолация”, жените дори носят ръкавици.

  • Хайде стига с тия гръцки блокади, че на хората им писна

    Блокадите по повод на всякакви протестни стачки в Гърция всяка година са по едно и също време. Или ще са в края на зимата, когато фермерите правят парад с тракторите си на Кулата и пиле не може да прехвръкне към Солун. Или ще са за първи май - хем празник на труда, хем удобно време за блокади, защото туристите прииждат,
  • Депутат към 2 млн. избиратели: Не ни се мотайте в краката

    Ако избирателите се пречкат в краката на депутатите, то изходът е един-единствен: уволнение на депутатите и назначаване на нови ДЕПУТАТЪТ Валери Симеонов най-накрая стана известен – с обидни реплики, отправени завчера в негово писмо до една успяла българка от Ню Йорк. Той обяви, че никой не пречи на българите да гласуват в чужбина,