Любомир Павлов е преизбран за председател на Съюза на издателите

https://www.24chasa.bg/Article/1343708 www.24chasa.bg
ЛЮБОМИР ПАВЛОВ

Съиздателят на вестниците “Труд” и “24 часа” Любомир Павлов бе преизбран за председател на Съюза на издателите. В новия Управителен съвет влизат вицепрезидентът на издателския борд на “Медийна група България” Венелина Гочева, Сашо Дончев, Теодор Захов, Кристиана Илиева, Николай Йонков и Мариана Пчелинска.

За изпълнителен директор бе избран Радомир Чолаков, а за председател на Контролния съвет Маргарита Трифонова.

Съюзът на издателите ще прави бюро по одит на тиражите

Cъюзът на издателите в България (СИБ) започва консултации за създаване на бюро по одит на тиражите и реализиране на план, който да гарантира равнопоставеност на всички печатни медии на пазара за разпространение и реклама. Това са две от важните задачи, които си постави най-авторитетната медийна организация на общото събрание.

Общото събрание преизбра Любомир Павлов за председател на Съюза на издателите в България.

Новият управителен съвет се състои от 7 членове. Освен съиздателя на вестниците “Труд”" и "24 часа" Любомир Павлов в него влизат и вицепрезидентът на издателския борд на “Медийна група България” Венелина Гочева, Сашо Дончев (издател на в. "Сега"), Теодор Захов ("Икономедиа"), Кристиана Илиева ("Кю ем медиа"- издател на списанията "Амика", "Еуропео" и др.), Николай Йонков (вестник "Топ новини") и Мариана Пчелинска (сп. "Белла").

За изпълнителен директор бе избран Радомир Чолаков, а за председател на Контролния съвет Маргарита Трифонова - издател на вестник "Бряг".

Oбщото събрание прие и две нови издания за членове на СИБ - списание "Български дипломатически преглед" и вестник "Топ новини".

Съюзът реши да рестартира надпреварата “Черноризец Храбър", като повери оценката на номинациите на студенти от различните университети. Досега предложения се правеха само от издателите.

Виж новия сайт на "24 часа"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта