Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

“Софарма” най-добра на борсата

https://www.24chasa.bg/Article/1345079 “Софарма” най-добра на борсата “Софарма” най-добра на борсата www.24chasa.bg
Снимка: Архив

"Софарма" е най-добрата публична компания у нас. За трета поредна година тя оглави класацията на "Капитал 50" в категорията "Големи капитализации".

При малките дружества начело е "Проучване и добив на нефт и газ". С най-добро корпоративно управление е "Монбат".

Класацията е на база критерии като капитализация, приходи и др.

Тя бе огласена по време на конференция, на която от БФБ обявиха, че листването на държавните дялове в ЧЕЗ и Е.он ще е съответно в началото и края на лятото. До 3-4 месеца ще е готова нова система за клиринг и сетълмент, а от 2 юли търговската сесия ще е до 17 часа.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Произведохме над 130 млн. бутилки вино, 70 наши изби се борят за медали на мондиала в Пловдив (Снимки)

През м.г. страната ни е произвела повече от 130 милиона бутилки вино. 50 000 000 от тях са реализирани на външния пазар. 2015-а е рекордна за България за последните 20 г.

"Газпром" отговори на Еврокомисията за газовите доставки за България

Руската компания "Газпром“ е изпратила официален отговор на запитването на Европейската комисия във връзка с предполагаемо нарушаване на антимонополното законодателство при доставките на газ за

Цветанов: Целта на Предприемачи ГЕРБ е да са полезни за бизнеса

"Целта на Предприемачи ГЕРБ е организацията да бъде полезна на бизнеса. Поздравявам Ви за активността и за успешната връзка, която осъществявате с малкия и среден бизнес".

Виненият мондиал започва, над 200 български еликсира се борят за медали

"Световното по вино" - Concours Mondial de Bruxelles, започва в Пловдив утре. На официалното откриване в панаира се очакват министри, кметове, посланици,

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

БНБ с два сценария за стрес тестовете на банките

Симулират ситуации с външни и вътрешни шокове Два сценария за стрес тестовете на банките обяви БНБ в четвъртък - базисен и утежнен. Целта е чрез симулиране на външни шокове да се оцени способността

Финансовото министерство очаква 2,3 млрд. лева излишък за април

По предварителни данни и оценки се очаква салдото по консолидираната фискална програма на касова основа към края на април 2016 г. да бъде положително в размер на 2 348,0 млн. лв.

Горанов с план за поне 1,8 млрд. повече приходи

865 000 рискови лица и фирми - под наблюдение До 2017 г. приходите в хазната може да се вдигнат с поне 1,8 млрд. лв. Това е записано в доклад на финансовия министър Владислав Горанов към план за

Не избраха ново туристическо лого на България

Представители на медиите, туристическият бранш, маркетолози и PR експерти не избраха ново туристическо лого на България. Тайното гласуване на 15-членното жури премина през два етапа.

От 1 юли въвеждат електронния превозен билет за дървесина в цялата страна

От 1 юли ще бъде въведен елктронния превозен билет в цялата страна. Това съобщи инж. Димитър Баталов, директор на Дирекция "Опазване на горите" в Изпълнитeлна агенция по горите към МЗХ, пред "Фокус.