Защитник на ЦСКА сит, с чиста кола и 100 лева джобни от мачове

https://www.24chasa.bg/Article/1345365 www.24chasa.bg
Спас Джевизов прибира наградата за играч на месеца на Антон Карачанаков, която младокът изпусна след награждаването си вчера. СНИМКА: Ивайло Дончeв

Юридическият отдел на ЦСКА спести нови 60 000 евро на клуба, след като успя да спечели във ФИФА дело, заведено от испански импресарио срещу “червените”. Анхел Кастел претендирал за сумата от трансфера на Ней в “Ал Шабаб”. В крайна сметка вчера ФИФА потвърди, че сумата не е дължима. Делото бе водено от Радостин Василев и Борис Колев.

“Нямаме притеснения от страна на случая със “Селтик”. Решението на ФИФА е от февруари и срокът да се плати сумата е 30 юни. Не знам кой пуска слуховете, че ще се откажем да търсим титлата през 2006 година. Това не е вярно. Никой от ръководството не ми е казвал това. Продължаваме да комплектуваме документите”, обясни Радостин Василев.

Контузеният защитник на ЦСКА и националния отбор Костадин Стоянов пък се похвали във фейсбук, че е нахранен, с чиста кола и 100 лева джобни след точни прогнози на мачове. Срещу бившия си наставник Милен Радуканов той заложил на равен на дербито “Лудогорец” - “Литекс” и така той ще поеме чистенето на джипа му. Радуканов бил твърдо за победа на разградчани. Неизвестен пък загубил вечерята за същата среща. Равенството на “Барселона” срещу “Челси” пък му донесло 50 евро от Борис Галчев, който заложил на каталунците.

“Наистина зарядът е друг. Усеща се. Но ще говоря след дербито”, категоричен бе Антон Карачанаков, който бе определен за най-добър за месец март у нас с 16:4 над Михаил Венков. “Още нищо не съм направил. Искам повече трофеи с ЦСКА”, отсече младокът. Той призна, че след тренировка оставал да бие преки свободни удари.

Вижте новия сайт на "24 часа".