Млатят бизнесмен с пищов и бухалка за засечена кола

https://www.24chasa.bg/Article/1351617 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Столичен бизнесмен е бил пребит с бухалка в колата си пред очите на 4-годишната си дъщеря и роднини. Нападнали го баща и син към 18 ч в събота в с. Козарско, Пазарджишко. По-младият плашил да го застреля и го удрял с дулото на пистолет.

"Бащата твърдеше, че съм засякъл пътя на пежото, с което пътували съпругата и дъщеря му. Няма такова нещо", разказа битият Владо Владов, управител на фирма. В БМВ комби той возел дъщеря си, племенник, жена си, леля й и снаха си. Край лозята между кариерата на Огняново и Исперихово рязко намалил.

 "Пътят бе разбит, целият в дупки. Продължих с 30-40 км/ч", обясни бизнесменът. Отзад се чул клаксон на пежо, което почнало да примигва. Владов не му обърнал внимание, защото не бил направил нищо нередно. Влязъл в Козарско, пежото спряло наблизо. С бясна скорост дошъл черен джип "Волво". От него изскочили мъж на около 40 г. и синът му.

"Ти защо засичаш жена ми, бе, боклук", ревнал по-възрастният и хванал вратата на БМВ-то. Младежът размахал бухалка и я стоварил 3-4 пъти върху глезена на Владов. Бащата казал на сина си: "Отивай да вземаш пистолета!"

"Видях черен пищов със заглушител. Омекнаха ми коленете. Почнах да ги моля да не правят глупости", казва Владов. Съпругата му с детето на ръце паднала на колене пред младежа: "Недей да убиваш мъжа ми, ще направиш това дете 4-годишно сираче!" Синът замлатил Владов с дулото в главата. После джипът офейкал. "Става въпрос за безобразна хулиганска проява", казаха от полицията в Пазарджик. Биячите се издирват.

Вижте новия сайт на "24 часа".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт