Финалът на Шампионска лига по bTV Action на HD ексклузивно от VIVACOM

https://www.24chasa.bg/Article/1369539 www.24chasa.bg

Финалът на Шампионската лига в HD формат ще се излъчва единствено по VIVACOM TV. Телекомът получи ексклузивни права да предава на HD "Байерн" (Мюнхен) - „Челси" на 19 май.

Каналът bTV Action в HD ще е достъпен напълно безплатно за всички абонати на VIVACOM TV пакетите „Стандарт" и „Екстра", независимо дали ползват услугата самостоятелно или като допълнение към пакетна услуга.

Телекомът ще излъчва също в HD формат и без допълнително заплащане двете най-големи спортни събития през тази година - европейското първенство по футбол, което ще се проведе от 8 юни до 1 юли, и летните олимпийски игри между 27 юли и 12 август 2012 г. И двете събития са част от програмата на БНТ1.

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на VIVACOM TV автоматично получават такъв, а за настоящите замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM.

Само до края на май пакетите на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването.

Основните предимства, които VIVACOM TV предлага, са безплатно оборудване и монтаж, включени в абонаментa HD канали, както и възможност на зрителите да се насладят на новия 24-часов филмов канал VIVACOM Арена.

Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) - информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол, а внимателната селекция на каналите в пакетите ги прави достатъчно разнообразни, за да покрият нуждите на всеки член от домакинството.

Вижте новия сайт на "24 часа"

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Символът на културното министерство през 2013 г. - ексминистър Владо Пенев и секссимволът на родния театър Захари Бахаров са неразделни. Двамата въпреки разликата в годините са близки приятели и отново бяха засечени рамо до рамо до Народния театър от топпапараците на "България Днес". Веселата компания дори се запъти на обяд след репетиции

"Това са пълни глупости. Убедени сме, че смъртта му е инсценирана, за да се измъкне с парите ни", нервно коментираха на 25 юни 2007 г. пред медиите известни родни бизнесмени. Повод за изявленията им е новината за смъртта на подвизаващия се с две самоличности като Емил Коен и Емил Бояджиев скандален бизнесмен и шеф на баскетболния ЦСКА

Големият кораб с много товар. Така коментираха столичани, извръщайки се вчера след естрадната легенда Силвия Кацарова на улицата. Топпапараците на "България Днес" изловиха изпълнителката на "Големият кораб", натоварена като танкер с покупки в няколко торби през рамо. Легендата дори успяваше и да урежда делови ангажименти по телефона