Финалът на Шампионска лига по bTV Action на HD ексклузивно от VIVACOM

https://www.24chasa.bg/Article/1369539 www.24chasa.bg

Финалът на Шампионската лига в HD формат ще се излъчва единствено по VIVACOM TV. Телекомът получи ексклузивни права да предава на HD "Байерн" (Мюнхен) - „Челси" на 19 май.

Каналът bTV Action в HD ще е достъпен напълно безплатно за всички абонати на VIVACOM TV пакетите „Стандарт" и „Екстра", независимо дали ползват услугата самостоятелно или като допълнение към пакетна услуга.

Телекомът ще излъчва също в HD формат и без допълнително заплащане двете най-големи спортни събития през тази година - европейското първенство по футбол, което ще се проведе от 8 юни до 1 юли, и летните олимпийски игри между 27 юли и 12 август 2012 г. И двете събития са част от програмата на БНТ1.

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на VIVACOM TV автоматично получават такъв, а за настоящите замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM.

Само до края на май пакетите на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването.

Основните предимства, които VIVACOM TV предлага, са безплатно оборудване и монтаж, включени в абонаментa HD канали, както и възможност на зрителите да се насладят на новия 24-часов филмов канал VIVACOM Арена.

Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) - информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол, а внимателната селекция на каналите в пакетите ги прави достатъчно разнообразни, за да покрият нуждите на всеки член от домакинството.

Вижте новия сайт на "24 часа"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Световният номер едно в тениса Новак Джокович разкри коя е тайната на успеха му. Сърбинът се върна на върха в световната ранглиста, след като спечели "Аустрелиън Оупън". "Семейството е основата на успеха и баланса в живота - сподели Ноле. - Йелена ми помогна особено в емоционален план след операцията

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Националът Спас Делев се сдоби с нова татуировка. Рисунката е ниско долу на левия му крак. Поредният татус по тялото на футболиста се намира точно под този на футболна топка.  Нападателят посети студиото в понеделник. Каква е новата рисунката засега не е ясно. До момента Делев има над 10 татуировки по себе си