Половин милиард очаква Мадона до края на годината

https://www.24chasa.bg/Article/1373074 www.24chasa.bg

В края на 2012 г. Мадона ще калкулира в своята сметка сумата от 460 млн. долара. С новия си финансов рекорд поп-кралицата оправдава своя прякор Material Girl („Материално момиче"), съобщи американският сайт „Инкуизитър".

Най-много пари ще донесе на Мадона световното й турне, което стартира на 31 май в Тел Авив. Само до този момент продадените билети за концертите са на стойност от 240 милиона долара. Предстои към тази сума да се добавят постъпленията от продажбите в Южна Америка и Австралия.

75 млн. ще спечели от продажбата на сувенири по време на турне - шапки, тениски и други. Новият парфюм на световно известната певица TruthorDare („Истина или задължение") ще й донесе сумата от 60 млн. долара.

10 млн. ще получи от производителя на водка Smirnoff, тъй като той е и рекламен партньор на турнето й. Именно по този повод на пазара вече е водка в забележителна „Мадона"- бутилка.

Концертните й DVD-та се очаква да донесат на поп дивата не малката сума от 10 млн., а продажбата от колекцията облекла MaterialGirl („Материално момиче") - постъпленията от 5 млн. долара.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към момента безработните са вече 257 000. За един ден имаме нов рекорд – освен тези близо 5 000 души в понеделник, за вчера са около 6 000. Ние вървим с наистина бързи темпове. Това заяви в предаването "Плюс-минус. Коментарът след новините" лидерът на КНСБ Пламен Димитров. Прогнозата на синдикатиите е

Едва 8% от българските предприятия смятат да се възползват от държавната помощ за заплатите по схемата 60:40. Останалите 92% ще съкращават персонала, ще режат заплати, ще пускат хората в платени и неплатени отпуски или още умуват какво да правят. Това разкрива експресно проучване на Българската стопанска камара за нагласите и възможностите на

Драстично нарастване на цените на някои стоки от жизнена необходимост в рамките на месец отчита експресно проучване на Института за социални и синдикални изследвания на КНСБ. Изследването проследява изменението на цените от 1 март до 1 април 2020 г. на 26 хранителни стоки от първа необходимост и 5 нехранителни стоки