Димитър Бербатов кацна в Истанбул, Елена посети местна болница (видео)

https://www.24chasa.bg/Article/1393431 www.24chasa.bg
Видео: dha.com.tr

Българският нападател Димитър Бербатов, който е основна трансферна цел на турския гранд „Галатасарай", бе заснет от местни папараци на летището в Истанбул.

На кадрите, публикувани в сайта dha.com.tr, се вижда, че футболистът на „Манчестър Юнайтед" е придружаван от съпругата си Елена, която е в помощна медицинска количка.

В последните няколко дни Бербатов бе на почивка в Дубай. Според данни на вестник „Фанатик", нападателят е кацнал в Истанбул заедно със съпругата си на път за България.

Двамата прекарали около четири часа в местна клиника, където хубавата Елена получила медицинска помощ. От информацията не става ясно каква точно е причината двамата да посетят болницата.

Днес Димитър Бербатов участва в благотворителен мач днес на терените на Минногеоложкия университет в София. След края на срещата той не пожела да коментира състоянието на съпругата си.

На въпрос: "Днес в Турция се появиха снимки на твоята половинка Елена", Бербатов отговори: "Друг въпрос". "Всичко наред ли е с нея", отговорът на Митко беше: "Да, всичко е о`кей".

Вижте новия сайт на "24 часа"