Купи си вестник "24 часа", спечели смартфон

https://www.24chasa.bg/Article/1403182 www.24chasa.bg

В големия съботен брой на вестника има специална вложка, във връзка с откриването на двете нови свободни интернет зони, които ще покрият пешеходния център на София с безплатен WiFi от VIVACOM (виж тук подробности за събитието).

Телекомът предоставя безвъзмездно безплатна Wi-Fi връзка по цялата пешеходната зона на бул. Витоша (между Съдебната палата и бул. "Патриарх Евтимий"), както и площад "Славейков".

Във вложката във вестника е отпечатан специален талон, чрез който всеки може да участва в томболата, като се опита да познае отговора на един въпрос. Пълните правила на играта можете да прочетете във вложката, а подсказка за отговора - в сайта на "24 часа" на адрес www.24chasa.bg.

На вложката във вестника е отпечатана карта, както и пълна програма на събитията, съпътстващи откриването на зоните с безплатен WiFi (виж илюстрацията по-горе).

24chasa.bg също ще бъде представен подобаващо при откриването на двете нови свободни интернет зони на 3 юни. От 11 часа на бул. "Витоша" 33 (пред JIM BEAM CENTER BAR & DINNER) всеки желаещ ще може да се снима с Мис България. Снимките веднага ще се публикуват във фен страницата на 24chasa.bg във "Фейсбук", както и в личните страници на снимащите се.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще открие инициативата на специална пресконференция в 12:00 часа на 3 юни (неделя).

През целия ден по цялата пешеходната зона на бул. "Витоша" и пл. "Славейков" ще има богата програма, която ще завърши с общ концерт в 19 часа на ъгъла на "Витоша" и ул. "Хан Аспарух". Точно на концерта ще бъде изтеглен и печелившият талон от томболата и ще стане ясно кой е притежателят на смартфон Samsung S5830 Galaxy Ace.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на