Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

https://www.24chasa.bg/Article/1403604 www.24chasa.bg

В неделя най-големият новинарски сайт с авторска информация - 24chasa.bg стартира с грандиозно шоу на бул. "Витоша" пред клуб Jim Beam. (Виж видео от събитието в галерията)

Всеки наш читател и гост може да застане пред голяма видео стена с логото на 24chasa.bg, да се снима, и да пусне своята фотография във "Фейсбук", да съобщи важна новина, която веднага ще се появи в сайта ни на адрес www.24chasa.bg.

Виж видео от пресконференцията и от "Витоша" в галерията

От 11 до 19 часа ще тече купонът, а "24 часа" дава възможност на всеки желаещ да се снима с Мис България на бул. "Витоша" 33 - пред клуб Jim Beam. Снимките веднага ще се публикуват във фенстраницата на 24chasa.bg във фейсбук, както и в личните страници на снимащите се.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

Мотото на 24chasa.bg е "Новина на всяка секунда".

В центъра на София от неделя ще се ползва интернет безплатно. В 12 часа на обяд кметът на София Йорданка Фандъкова и председателят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси ще участват в старта на най-големите свободни Wi-Fi зони на бул. "Витоша" и площад "Славейков", поддържани от Vivacom.

От вчера "24 часа" дава възможност на своите приятели да спечелят смартфон. Във вчерашния вестника имаше вложка с талон. Всеки, коййто попълни данните си и познае верния отговор на въпроса в талона, ще участват в томбола за смартфон Samsung Galaxy Ace.

Пълните правила на играта може да прочетете във вложката във вестника днес, а подсказка за отговора - в сайта на "24 часа" на адрес www.24chasa.bg.

Ако не сте успели да си купите вестника вчера, елате пак на "Витоша" - там пред клуб Jim Beam момичета на "24 часа" ще раздават талони, с които може да участвате в томболата за смартфон. При тях  ще може да подадете попълнените талони за участие в томболата.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

През целия ден по пешеходната зона на бул. "Витоша" и пл. "Славейков" ще има програма. Известни български музиканти ще влязат в ролята на улични изпълнители и ще свирят безплатно, така както е безплатен Wi-Fi интернетът от "Виваком". Това са Ангел и Моисей, Бобо и 100 KILA, Криста и Skiller. (Виж на картата горе кога и къде може да ги видиш.)

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

Всички те заедно ще са на финалния концерт от 19 часа - на ъгъла на "Витоша" и "Хан Аспарух". На него ще бъде изтеглен и печелившият талон от томболата за смартфона Samsung S5830 Galaxy Ace.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него