Силвио подарил диамантено колие на Дарина

https://www.24chasa.bg/Article/1404107 www.24chasa.bg

Рожденият ден на Дарина Павлова, която от няколко години има дом до един от най-красивите площади в сърцето на Рим, събра накуп представители на италианското кино, телевизията и бизнеса.

Почти целият екип на продуцираното от българката предаване "Сънувайки Италия", което върви от месец по тв канала Рете 4, отиде да я поздрави. Това направи и бившият премиер Силвио Берлускони, собственик на медийната група "Медиясет", от която е част и Рете 4.

Появата му на партито на Дарина беше очаквана, тъй като двамата са близки приятели от дълги години. Точно в полунощ осветлението угасна, за да бъде внесена голяма торта за рожденичката.

Силвио подарил диамантено колие на Дарина

Дарина Павлова благодари на гостите си, а намиращият се на крачка зад нея Берлускони беше първият, който я поздрави.

Силвио подарил диамантено колие на Дарина

Този път обаче бившият премиер изглеждаше по-угрижен от обикновено. Веднага след поздравленията си към Дарина Берлускони сподели пред гостите тревогите си от ситуацията в Италия заради кризата и след земетресението в Емилия Романя, оставило без дом хиляди италианци. Именно заради това и настроението му беше доста по-минорно. Премиерът не беше в настроение да пее, както обича да прави, когато вечеря с приятели. "Късметлии сме, че имаме възможност да сме заедно, нека всеки да помогне с каквото може на пострадалите", каза рожденичката.

Силвио подарил диамантено колие на Дарина

Преди 4 г. мнозина в Рим, сред които и в. "Кориере дела сера", се питаха коя е тази българка, на чийто рожден ден на 30 май отиде тогава лично Силвио Берлускони.

Силвио подарил диамантено колие на Дарина

Сега обаче Дарина е добре позната не само в светските, а и в медийните среди на Апенините.

От запознанството й преди няколко години с намиращия се във Вашингтон на визита Силвио Берлускони се ражда и любовта й към Италия. С тогавашния премиер я запознава в резиденцията на италианския посланик дъщерята на Адриано Галиани, шеф на футболния клуб "Милан".

Темпераментна и любителка на стила и културата, които на Ботуша са издигнати в култ, Дарина бързо става част от римския елит. Научава добре и италиански, което й помага в благотворителната дейност за асоциацията за медицински изследвания Heart of Children.
Елегантността и темпераментният характер на Дарина Павлова свършват останалото за перфектното й наместване в светските среди в Италия, въпреки че пътува често до Америка.

Непрекъснатото преплитане на американския и италианския стил Дарина демонстрира и на партито за рождения си ден. В златиста рокля на американски дизайнер и с обувки на "Миу Миу", Дарина посрещна гостите си в просторния салон на римския си дом.

Обеците и пръстенът, които беше избрала, са направени от американски бижутер, но по неин дизайн. Античната гривна на ръката е била подарена от Берлускони преди време.
Първите си гости на партито, сред които кинопродуцентките Рита Рузич и Джулия Марлета, актрисата Анна Фалки, режисьора на филма "Гомора" Матео Гароне, шефа на пресцентъра на "Медиясет" Анджело Санторо, шефа на Италианския институт за външна търговия Рикардо Монти, Дарина посрещна без колие на шията си. Малко след пристигането на Берлускони обаче тя изчезна за малко в една от стаите и се появи отново с елегантно диамантено колие - подарък от него.

Джорджо Скуарча, режисьор на предаването на Дарина "Сънувайки Италия", и Сандро Рубини, пиар на компанията "Проджект Ай Пръдакшънс", която осъществи медийния проект, помагаха на домакинята да посреща гостите си.

Гадателката Теодора Стефанова, близка приятелка на Дарина, пък бе жената, която грабна вниманието на Берлускони в моментите, когато домакинята бе заета с останалите гости.

Бившият премиер се интересуваше не само от бъдещето на партията си, а и на "Милан".
"Берлускони ще има две жени лидерки в партията си. Шефът на "Ферари" Лука Кордеро ди Монтедземоло ще влезе в политиката до него. За "Милан" ще бъде постигната много добра сделка с две мултинационални компании", предрече Теодора.
Усамотен с гадателката за известно време до един прозорец, Берлускони изслуша и останалите предсказания на българката, която има свое предаване по канала "ТелеЛомбардия".

"Казах му, че в бъдеще ще се кандидатира за президент на републиката и че не е уместно сега да сваля настоящото правителство, тъй като няма да има време за изборната си кампания", допълни Теодора Стефанова.

През цялото време елегантни сервитьори разнасяха чаши с вино из двата салона, където бяха гостите.

Едната от масите беше предназначена за любителите на рибни деликатеси. Приготвен по няколко начина кускус и сарми очакваха приятелите на Дарина на друга маса. Не липсваха и студени предястия.

Бар с напитки посрещаше още с влизането от входната врата. Музикална група с певица развличаше партито с италианска музика. Танцьорки на ориенталски танци и илюзионист също грабнаха вниманието с шоуто си.