Отнемат дъщерята на Спаска Митрова

https://www.24chasa.bg/Article/1427024 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Македонският върховен съд отне родителските права на Спаска Митрова върху дъщеря й Сузана. Това съобщиха от Националдемократичната партия с лидер Димитър Стоянов.

Митрова трябва да предаде дъщеря си на бившия си съпруг Воислав Савик до 2 седмици.

През февруари 2011 година Апелативният съд в Скопие окончателно върна родителските права на Спаска Митрова върху малката Сузана след 4-годишни дела.

Решението на съда е окончателно. То идва година, след като апелативният съд в Скопие върна момиюенцето на майка му.

Спаска Митрова воюва за детето си вече 5 години. Темата се превърна в политически въпрос заради българското гражданство на Митрова. Тя прекара три месеца в македонски затвор заради жалба на бившия й съпруг, който твърдеше, че не може да вижда дъщеря си.

Българските власти вече обмислят законовите механизми, с които да помогнат на майката.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Студенти здравеняци теглиха лек автомобил, пълен с мажоретки! Това беше една от най-атрактивните дисциплини в десетото издание на състезанието по силов многобой "Силен мъж". В нестандартната надпревара се включиха 7 студенти от русенския университет "Ангел Кънчев", а победител стана Александър Танасов, първокурсник в специалност "Кинезитерапия".

Краят на април е най-доброто време за риболов на линове. Тази риба е истинска находка, тъй като в последните години се среща доста рядко у нас. Предпочита стоящи води, заблатени язовири и езера с много растителност и ниско количество на кислород. Линовете са изключително красиви риби с маслиненозелен цвят на кожата. Нямат люспи, а слузесто тяло.

Вършим повече работа за туризма от чужди актьори и спортисти КОЙ Е ТОЙ Николай Овчаров е роден на 19 юли 1957 г. във Велико Търново, син е на археолога проф. д-р Димитър Овчаров. Завършва история в Софийския университет. Заради усърдната си работа през годините и приключенския дух е наричан Българския Индиана Джоун.