Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

https://www.24chasa.bg/Article/1428955 Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си" Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си" www.24chasa.bg

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Снимки: "Дейли мейл"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Лавров: Западът се бори срещу терористите само на думи

Руският министър на външните работи заяви, че западните партньори на Русия само на думи се борят срещу тероризма, докато тя с пълна решимост води борбата на практика, предаде РИА Новости.

Юнкер до Борисов: Мониторингът над България ще отпадне до 2019 г.

Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер ми изпрати писмо, в което ме уверява, че механизмът за наблюдение над нашата страна ще отпадне до края на мандата на настоящата комисия.

Днес гърците отбелязват Деня ОХИ, който е национален празник

Започна военният парад в Солун и ученическите манифестации в Атина и всички градове на страната. Преди 76 години Атина отговаря с "НЕ" на ултиматума на Мусолини за допускане на италианските войски на

Вижте невероятната история на Сами Басо - момчето, родено като старец (Видео)

Сами страда от прогерия - преждевременно остаряване на организма още в ранна детска възраст. Въпреки че е на 21 години, Сами е с тяло и проблеми на възрастен човек. Но той не се предава.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Google увеличава значително приходите и печалбата

Силата на Google в интернет бизнеса се отплати на компанията майка Alphabet през изминалото тримесечие, след като тя отчете значителен ръст на приходите и печалбата.

Осъдиха Johnson & Johnson да плати $ 70 млн. компенсации за болна от рак

Съдебен състав от Сейнт Луис осъди фармацевтичната компания Johnson & Johnson (J&J) да плати 70 млн. долара обезщетение на болна от рак жена, съобщи Bloomberg, цитиран от investor.bg.

При обстрел на опозицията в Алепо са загинали деца в училище

Сирийските държавни медии и базираната в Лондон Сирийска обсерватория за правата на човека съобщиха, че минометен обстрел на сирийската опозиция е довел до гибелта на няколко деца в училище в

Трима опасни затворници избягали при земетресението в Италия

В Италия трима затворници, двама от които са били осъдени за убийство, са се възползвали от хаоса в сряда вечерта, причинен от земетресението, и са избягали, пише The Local.

В Германия принуждават деца да наизустяват молитвата „Аллах Акбар“

Учениците начално училище в германския град Гармиш-Партенкирхун са били карани да наизустяват мюсюлманската молитва „Аллах Акбар“ или „Няма друг бог освен Аллах“.