Иде серия аристократични любовни романи - първият е безплатен, другите - по 1,50 лв

https://www.24chasa.bg/Article/1433314 www.24chasa.bg

Мислите ли, че можете с маршрутка да отидете до алпийски замък или до семейното имение на някой граф? С билетче от 1,50 лв. най-много да стигнеш до панелките на кв. Люлин, биха казали скептиците. Но не е така! Точно за същата цена една поредица от 25 романа ще ви пренесе в света на аристокрацията. А другата, пак по 1,50 книжката, ще ви направи истински детективи - тя описва приключенията на Джери Котън - агент на ФБР.

Това е големият летен подарък за читателите ни - достъпни и интересни книги за всеки вкус - за романтици, за почитатели на сложните интриги, за тези, които задължително искат да чуят накрая Менделсон, за такива, които тайно мечтаят за прекрасния принц... А всъщност коя жена не мечтае за него? Е, макар и чрез героините на нашата аристократична серия, може да го получи. Поне в рамките на 164 страници...
Първата книга от поредицата "Аристократични романи" е "Портретът на красивата баронеса" от Юлиане Сартена, която излиза на 27 юни (сряда). Тя ще е подарък за читателите, които купят в. "Седмичен Труд". Следват "Тайната любов на Матилда", "Как да намеря път към сърцето ти?", "Софи - нелюбимата съпруга", "Едно сърце и един дворец" и т.н. до 25 заглавия.

Ето как започва любовната история в първата безплатна книжка:
- Какво, за бога, е това - изкрещя истерично Ирене фон Щайнер, влизайки в стаята.
Принц Юлиус фон Вагенбах се усмихна.
- Просто някакви боклуци - отговори той, а красивата Ирене го погледна смаяно. - Не се притеснявай, не съм ги купил за замъка.
- А за какво?
Ирене се стараеше да стои далече от прашните предмети, а Юлиус разопакова още един от тях. Беше чудесен женски портрет.
- За това.
Влюбеният поглед на приятеля й не убягна на Ирене и това я накара дори малко да ревнува. "Спокойно! - каза си красивата жена. - Това е само една картина. Той не би могъл да се ожени за нея."
Ирене фон Щайнер обаче не знаеше, че жената от портрета много скоро ще влезе в живота на Юлиус...

Иде серия аристократични любовни романи - първият е безплатен, другите - по 1,50 лв

Книжките от поредицата "Аристократични романи" са дело на немското издателство Bastei. Всеки един роман представлява напълно завършена история, написана от различни авторки. Серията стартира преди около десетилетие в Германия. Тя продължава и до днес, като последната книжка е пусната преди броени дни. До момента заглавията в нея са над 2000. Поредицата има голям успех в Германия, Люксембург, Белгия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Чехия.

У нас ще излиза по един роман от двете серия - аристократична и крими с герой Джери Котън (първата е "Не очаквай пощада"), всеки петък. (24 часа)