Иде серия аристократични любовни романи - първият е безплатен, другите - по 1,50 лв

https://www.24chasa.bg/Article/1433314 www.24chasa.bg

Мислите ли, че можете с маршрутка да отидете до алпийски замък или до семейното имение на някой граф? С билетче от 1,50 лв. най-много да стигнеш до панелките на кв. Люлин, биха казали скептиците. Но не е така! Точно за същата цена една поредица от 25 романа ще ви пренесе в света на аристокрацията. А другата, пак по 1,50 книжката, ще ви направи истински детективи - тя описва приключенията на Джери Котън - агент на ФБР.

Това е големият летен подарък за читателите ни - достъпни и интересни книги за всеки вкус - за романтици, за почитатели на сложните интриги, за тези, които задължително искат да чуят накрая Менделсон, за такива, които тайно мечтаят за прекрасния принц... А всъщност коя жена не мечтае за него? Е, макар и чрез героините на нашата аристократична серия, може да го получи. Поне в рамките на 164 страници...
Първата книга от поредицата "Аристократични романи" е "Портретът на красивата баронеса" от Юлиане Сартена, която излиза на 27 юни (сряда). Тя ще е подарък за читателите, които купят в. "Седмичен Труд". Следват "Тайната любов на Матилда", "Как да намеря път към сърцето ти?", "Софи - нелюбимата съпруга", "Едно сърце и един дворец" и т.н. до 25 заглавия.

Ето как започва любовната история в първата безплатна книжка:
- Какво, за бога, е това - изкрещя истерично Ирене фон Щайнер, влизайки в стаята.
Принц Юлиус фон Вагенбах се усмихна.
- Просто някакви боклуци - отговори той, а красивата Ирене го погледна смаяно. - Не се притеснявай, не съм ги купил за замъка.
- А за какво?
Ирене се стараеше да стои далече от прашните предмети, а Юлиус разопакова още един от тях. Беше чудесен женски портрет.
- За това.
Влюбеният поглед на приятеля й не убягна на Ирене и това я накара дори малко да ревнува. "Спокойно! - каза си красивата жена. - Това е само една картина. Той не би могъл да се ожени за нея."
Ирене фон Щайнер обаче не знаеше, че жената от портрета много скоро ще влезе в живота на Юлиус...

Книжките от поредицата "Аристократични романи" са дело на немското издателство Bastei. Всеки един роман представлява напълно завършена история, написана от различни авторки. Серията стартира преди около десетилетие в Германия. Тя продължава и до днес, като последната книжка е пусната преди броени дни. До момента заглавията в нея са над 2000. Поредицата има голям успех в Германия, Люксембург, Белгия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Чехия.

У нас ще излиза по един роман от двете серия - аристократична и крими с герой Джери Котън (първата е "Не очаквай пощада"), всеки петък. (24 часа)

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

10 години след катастрофата: Усмихва ни се и мига, сподели бащата Красимир Доли ТАЧЕВА "Приятелите на Мануела я забравиха. Жалко е, но аз ги разбирам. Млади хора са, имат техен живот. Не се сърдя на никого. Изключително тъжно е, но приех нещата". Това сподели пред "България Днес" Красимир Горсов, бащата на пострадалото момиче.

Отишла за рутинна процедура, тръгнала си с изгорени крака Виктория СТОЯНОВА Млада жена беше жигосана с лазер. Неприятната случка се разиграла в столично студио, където дамата отишла да се разкраси, а си тръгнала с изгорени крака. Потърпевшата Лили Александрова сама разкри в социалната мрежа болезнено изгорялото си тяло.

Вратарска драма в националния отбор притеснява селекционера Петър Хубчев преди решителните световни квалификации на България срещу Швеция и Холандия. Националите приемат скандинавския кошмар на 31 август, а три дни по-късно гостуват на "лалетата". Вратарският пост отново е основен проблем заради тежката контузия на Владислав Стоянов и факта,