Тадаръков: Не е истина, че съм тиранин, жена ми изневеряваше с двама

https://www.24chasa.bg/Article/1453747 www.24chasa.bg
Един от щастливите мигове на семейство Тадаръкови. Снимка: 168 часа

Светослава Тадаръкова ме изкара изрод, тиранин. Не е вярно, че съм я карал да се прибира в 20 часа всяка вечер. Аз се прибирах вкъщи, защото искам да вечеряме между 20 и 22 часа. А това се случи 30 пъти за цели 2 години. Това съобщи пред Нова телевизия съпругът на журналистката Светослава Тадаръкова.

Виж какво каза тя по-рано тук.

"Тази журналистка като цветарка обикаля студия, повтаря неистини", коментира проф. д-р Димитър Тадаръков, с когото са пред развод.

Възможно ли е в общ апартамент един член от семейството да се барикадира сам, пита той. При мен всичко е отворено - за децата. Редно е да се чуят двете гледни точки. Светослава е много уплашена, обясни Тадаръков. Според него в телевизията и медиите изобщо не е мястото да се дискутират драми от такъв порядък.

"Когато жена има параноични отклонения, съм длъжен да дам обяснения. 15 г. имахме щастлив брачен живот. Последните две години бяха мистерии, тя имаше връзка с двама души едновременно".

Двамата се развеждат, защото в продължение на година и половина жена му поддържа връзки извън семейството и Светослава не отрича въпросните връзки, по думите му.

"Обвинява ме, че ползвам детективска агенция - това не отговаря на истината. Ако бях се възползвал от тях, щях да бъда вече разведен...

Никой не е в състояние да ме изнудва. Не съм поръчвал детективска агенция. В противен случай щях да я хвана след 2 месеца в изневяра.

Тадаръков: Не е истина, че съм тиранин, жена ми изневеряваше с двама

Не вярвах на очите си. Знаейки това, не съм й посягал, не съм я докосвал, както тя обяснява в медиите".

Сложила си паник бутон... Ако е така, ако изпитва такъв голям страх, защо не излезеш и отидеш при родителите си, пита Димитър Тадаръков. Той обясни, че жена му има 4 апартамента и можело да отиде поне в единия от тях.

Светослава не отива там, "защото при мен е най-спокойно. Не съм нарушил душевния мир, обстановката, за това й е спокойно", обясни той.

Бащата говореше и за децата им. От три години по-голямата е в чужбина, от септември и по-малката излиза извън страната. Двете се прибират в България само във ваканциите. Така че "всеки ден Светослава си седи в апартамента".

Той даде да се разбере, че нейната жалба е в 6 страници, от които прозира, по думите на Тадаръков, параноично състояние. "Вчера тя призна, че е параноик". Колежката Цветанка Ризова се опита да защити Светослава.

"17 години съм я носил на пиедистал, но последните 2 години бяха различни", обясни съпругът.

Защо иска издръжка за децата - той каза, че задължителният атрибут по закон е да иска издръжка, щом те остават при него. "Исках да пиша 5 лева, но не можело и трябвало минимум 80  лева", го посъветвал адвокатът му.

На 29 април чашата на търпението в семейството преляла. Светослава не смее да покаже това писмо, което написала, заяви Тадаръков. На 9 май пуснах тези данни в исковата молба, допълни той.