Трима въоръжени ограбиха супермаркет в София

https://www.24chasa.bg/Article/1457094 www.24chasa.bg
Магазинът "Фантастико" на улица „Суходолска" №2.

Въоръжен грабеж е бил извършен тази сутрин в магазин "Фантастико" на ул. „Суходолска" в столицата. Това съобщиха за „24 часа онлайн" от пресцентъра на МВР.

Сигналът е подаден около 06:15 часа. Отключвайки служебния вход на магазина, служител, вероятно управителят, е бил нападнат от трима души, които са влезли и са взели от оборотна каса наличната сума.

По първоначална информация сумата е над пет хиляди лева. Тримата нападатели са избягали. В момента се прави оглед на място.

Репортер на „24 часа онлайн" опита да се свърже с централния офис на „Фантстико", но се натъкна на гласова поща.

Магазинът "Фантастико" на улица „Суходолска" №2 се намира в блок номер 12 в столичния квартал Западен парк.„В момента се извършва оглед. Прави се преглед на камерите, които са били в района, за да се види дали има нещо заснето на тях. В случая става въпрос за един грабеж, станал при малко подценяване на обстановката от страна на работещите в магазина. Проверява се дали тези три лица, за които се споменава, ги има на камерите, за да можем да работим за тяхното установяване. По данни на потърпевшите - били са маскирани. Данни към момента за оръжие няма", каза старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, пред агенция „Фокус".

Очаквайте подробности.