Свръхдоза или инфаркт уби първородния син на Слай

https://www.24chasa.bg/Article/1462775 www.24chasa.bg

Първородният син на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Сейдж, най-вероятно е починал от инфаркт или инсулт, съобщи късно снощи лосанджелиският полицай Андрю Смит, цитиран от информационна агенция.

Трупът на 36-годишния актьор и режисьор бе намерен в дома му в Холивуд в петък. На проснатото му на пода тяло първо се натъкнали домашната прислужница и приятелката на Сталоун-младши, които незабавно повикали "Бърза помощ".

Адвокатът на Силвестър Сталоун обаче разказа, че домоуправителят на луксозната сграда е открил безжизненото тяло на Сейдж, който вече бил изстинал.

Баща и син Сталоун в кадър от филма “Роки V”
Баща и син Сталоун в кадър от филма “Роки V”

Първоначалната информация бе, че мъжът е предозирал с медикаменти, защото разследващите се натъкнали на празни флакончета, разпилени навсякъде в жилището
Аутопсията ще даде повече яснота, не знаем никакви подробности, но трябва да е била някаква трагична злополука.

Сейдж като тийнейджър
Сейдж като тийнейджър

Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не бе депресиран или нещо подобно, дори планираше да сключи брак", коментира вчера адвокатът на Сейдж Сталоун Джордж Браунстейн.

Свръхдоза или инфаркт уби първородния син на Слай

Полицията съобщи, че не е намерила никакви следи от насилие върху тялото, нито пък има някакви индикации за насилствено проникване в апартамента на Сейдж.
Край тялото му не е намерено също така и прощално писмо, нито пък бележка, която да говори за самоубийство, съобщиха съдебните медици.

Силвестър Сталоун заедно със сегашната си съпруга Дженифър Флейвин  и трите им  дъщери.
Силвестър Сталоун заедно със сегашната си съпруга Дженифър Флейвин и трите им дъщери.

Силвестър Сталоун е съсипан от мъка заради внезапната кончина на сина си, съобщи пред американските медии говорителят на холивудската екшън звезда.

Сталоун има двама синове от първия си брак с актрисата Саша Зак. Първородният му наследник Сейдж се появява на бял свят на 5 май 1976 г. 3 години по-късно съпругата му му ражда втори син Серджо, който е аутист.

Саша Зак и Силвестър се развеждат на 14 февруари 1985 г. От брака си с вече бившия модел Дженифър Флейвин Слай има три дъщери - София, Скарлет и Систин.

Сейдж тръгва по стъпките на баща си едва 14-годишен. Дебютът му на големия екран е в лентата "Роки V". Момчето изиграва успешно ролята на Балбоа - син на непобедимия боксьор Роки.

През 1996 година Стейдж отново се снима за големия екран и пак партнирайки на звездния си татко в катастрофичния филм "Дневна светлина".
По-късно Сталоун-младши прави и самостоятелна кариера като режисьор и продуцент в Холивуд.