Кажи с татуировка "Обичам те"

https://www.24chasa.bg/Article/1462889 www.24chasa.bg

Вече има и друг начин да скрепите любовта си освен със златна халка. Новият хит е да влезете в студио за татуировки с половинката си и да поискате еднакви или допълващи се татуировки на различни места по тялото ви. Може на ръката, рамото, крака или дори на кръста.

Тези рисунки на кожата ви са символ на вашето вричане един на друг, на връзката помежду ви и най-вече на вечността на любовта.

Много двойки решават с тези татуировки да си кажат едно по-различно "Обичам те", без какъвто и да е страх от бъдеща раздяла. Много често символът е сърце - половината е на ръката на мъжа, а другата - на жената. Или пък на раменете им. Ще го видите, когато застанат един до друг и се прегърнат. Възможно е това да са допълващи се символи или пък цитат, който започва на едната ръка и продължава на другата. И така - хващането ръка за ръка създава сърце, фразата оживява само когато двойката застане един до друг.

Често татуировките може да са неразбираеми за околните, като изразяват някоя по-интимна закачка между двамата. Така например двойка в Англия си е татуирала на краката образа на тостер с поставена филийка вътре в него. Какво символизира, знаят само те двамата. Често се срещат символи като от пъзел, които влизат един в друг.

Много от звездните двойки също решават да си направят допълващи се татуировки, въпреки че при тях разделите са ежедневие и много често скоро след това се развеждат, коментира в. "Дейли мейл". Най-известният случай е на Анджелина Джоли и тогавашния й съпруг Били Боб Торнтън. Анджелина си татуира "Били Боб" на лявото рамо, а били си слага "Анджи" на десния прасец. След раздялата им Анджелина сменя татуировката с координатите на рождените места на децата й, а Били променя името й на "ангел".

25-годишният манекен от Ню Йорк Брус Раубънхаймер обяснява, че няма нищо фатално в това да си направиш такава татуировка, дори и след това да се разделиш с любимата. Така направили и с неговата вече бивша приятелка. Идеята възникнала като шега съвсем случайно и я осъществили след няколко седмици. Татуирането било знак за любовта им и голямо забавление. Двамата вече не са заедно, но Брус не съжалява. Татуировката го връща към хубавите моменти с неговата приятелка и смята, че е част от миналото му.

Все пак помислете си добре, преди да се решите на такава татуировка, съветват психолози. Не трябва да се забравя, че това е нещо, което трудно се изтрива. Ако все пак решите, следвайте определени правила. Първо, изберете татуировка, която е уникална. Тя трябва да изразява вашата индивидуалност и да е толкова специална, колкото и любовта помежду ви.
Второ, изберете нещо, което и двамата харесвате. Трябва да обичате татуировката толкова, колкото и партньора си, защото ще я носите, дори и да се разделите с него.

Трето, решете къде ще са татуировките - дали ще се виждат от всички, или ще бъдат на такова място, че ще ги знаете само вие. Това може да е вашата малка тайна - знак, който ще виждате само вие.

Подобни допълващи се татуировки могат да си направят и приятели. Те не са изключение обаче и сред еднополовите двойки. Така че избирайте внимателно символите, за да не бъдат изтълкувани погрешно от околните.