Без вода днес и утре в някои райони на София

https://www.24chasa.bg/Article/1464271 www.24chasa.bg

Спират водата днес от 10:00 до 22:00 часа на живеещи в района на ул. "Княгиня Клементина", ул. "656", ул. "Хубча" и ул. "Царица Елеонора", съобщиха от „Софийска вода".

Водоспиранете се налага поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Царица Елеонора" в ж.к. "Красно село".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред бл. 195.

На 17 юли (вторник) във връзка с реконструкция на водопровод по ул. „Ябълкова градина" и ул. „Отец Генадий", район „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между: ул. „Отец Генадий" между ул. „Христина Морфова" и ул. „Ябълкова градина" и ул. „Ябълкова градина" между ул. „Панайот Пипков" и ул. „Свети Горазд".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на площада на кв. „Драгалевци".

На 17 юли във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение по ул. „Лайош Кошут", район „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Лайош Кошут", ул. „Шандор Петьофи", ул. „Дукатска планина" и бул. „Пенчо Славейков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Лайош Кошут" и ул. "Шандор Петьофи".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.