Гълъбин Боевски става дядо в затвора

https://www.24chasa.bg/Article/1465505 www.24chasa.bg
Пол Боевски и проятелката му Капка Алексиева. Снимки: Фейсбук

Олимпийският шампион Гълъбин Боевски, който бе осъден на 9 години и 4 месеца затвор в Бразилия, става дядо. Синът му Пол и приятелката му Капка Алексиева очакват първото си дете след няколко месеца, пише "168 часа".

Щастливата майка не крие радостта си и дори публикува снимка на очакваното бебче във Фейсбук. Двамата с Пол имат общ профил в социалната мрежа.

"Не сме разгласявали нищо от суеверие, но е вярно, да, ще ставаме родители с Пол. Мислим и за сватба, но чакаме Гълъбин да се върне. Той знае и е много щастлив. И моето, и семейството на Пол са много щастливи - няма как, винаги бебетата са повод за радост", споделя Капка пред в. "168 часа".

Пол разкрива, че ако бебето е момче, ще го кръстят на баща му Гълъбин.

Славата на Капка Алексиева обаче е доста спорна - някои я наричат златотърсачка, а други я определят като най-обикновено момиче. Въртят се слухове, според които често отскача до Гърция с по-възрастни и заможни мъже.

Пол Боевски пък стана известен преди около 5 години, когато внесе и използва газов пистолет в столично училище. Тогава той пострада съвсем леко, а баща му трябваше да подаде оставка като общински съветник. След като Гълъбин беше арестуван за наркотрафик, младежът започна да помага на майка си Красимира в семейния бизнес.

Още интересни новини четете в "168 часа".