Извратенякът от Перник връзвал майка си с белезници

https://www.24chasa.bg/Article/1472881 www.24chasa.bg
Съдът остави за постоянно в ареста перничанина, блудствал с майка си. СНИМКА: АВТОРЪТ

27-годишният извратеняк от Перник Иван К. връзвал майка си с белезници, за да блудства с нея. Гаврата приятелката му снимала освен с фотоапарат и с дигитална камера. Според запознати двамата са се опитали да си направят домашно порно.

Насилникът бе задържан на 18 юли. Тогава майка му не издържала на физическия тормоз и потърсила помощ от полицията. Вчера Пернишкият районен съд го остави за постоянно в ареста, съобщи прокурор Бисер Ковачки. Иван К. е обвинен в блудство.

"Ако деянието му бъде доказано, го грози затвор от 2 до 8 години. Има достатъчно доказателства за това, което е извършил. Безспорно са доказани два пъти, в които е блудствал с майка си. Жената вече е дала показания пред съдия", заяви Ковачки.

"От 15 г. съм в полицията, но толкова гнусен случай не съм виждал. При това не му е за първи път", обяснява криминалист.

На 18 юли сутринта Иван грабнал нож, опрял го в гърлото на майка си, а след това вързал ръцете й с белезници. Принудил я да му прави френска любов. В извращението включил и самоделно направен вибратор, с който осъществил проникване. Това обаче не можело да се квалифицира като изнасилване, защото е извършено с предмет. Жената е освидетелствана от съдебен лекар.

Един от най-упоритите слухове, които се разпространяват в Перник, е, че Иван се е опитвал да направи порнофилм, който да продаде и разпространи в интернет. Според осведомени обаче филмът бил за лично ползване от него и приятелката му. Щом видели полицаите, двамата опитали да изтрият записа. Частично го направили, но криминалистите успели да го възстановят.

"Няма как да не е знаела, че мъжът, с когото живее на семейни начала, е извратен. Как така я е принудил да снима? Нали той е държал майката, приятелката му не е била беззащитна", коментират перничани.

Местните смятат, че приятелката на Иван е участвала наравно с него в извращението. Според тях тя се е представила за жертва пред разследващите, за да избегне ударите на закона. Засега обаче М. И. е привлечена само като свидетел по делото, но не е изключено тя също да стане обвиняема.

Според запознати първото блудство с 52-годишната жена било по-жестоко от второто. Гаврата била извършена през ноември миналата година. Тогава тя потърсила лекарска помощ. Но страхът и болката от преживените унижения я спрели да подаде жалба в полицията.

Иван нямал постоянна работа. Изкарвал по нещо като общ работник по строежи. С приятелката си се запознал преди 3 г., а от 2 г. заживели заедно в къщата на майката. Не бил конфликтен и дори се държал затворено. Не е имал криминални регистрации. Няма и доказани психични отклонения.