Лъвът - цар на шоуто

https://www.24chasa.bg/Article/1473062 www.24chasa.bg
Георги Мамалев

Лъвът е царски знак. Родените под него държат на честта и уважават себе си, вдъхновяват другите и имат силно присъствие. Весели са, но и изтънчени. Искат да играят звездата на сцената на живота. Характерът на Лъва е властен, а волята - силна. Сред основните му черти е добротата. Той ненавижда тъгата и тъмнината, никога не се изчервява от срамежливост или смущение. Лъвът е пълен с желание да се разпорежда с приятелите и семейството си.

Някои Лъвове омекват с възрастта, но
никога не скланят гордата
си глава, никога!


В компания Лъвът винаги привлича вниманието към себе си. По правило разговарят снизходително, обожават да дават съвети, обичат да обясняват на всички как трябва да живеят. Своя живот обаче обикновено не могат да подредят.
Задачата им е да се научат да управляват себе си, а не само да командват другите. Гордият Лъв е много уязвим. Неговата слабост е славолюбието.

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес

Зодия Лъв са като царя на джунглата - енергични, свободни и независими, понякога мързеливи. Много са верни на другите, дори и на враговете си. Винаги следват принципите си, така че е много малко вероятно да бъдете изненадани от Лъв. Обичат работата да се свършва. Те са отлични лидери, защото са авторитетни и уверени. Най ги бива да са водачи, мениджъри, шоумени, организатори.
Обичат децата и са много добри артисти. Царе на шоуто!

Сред Лъвовете
почти няма ергени

Но заради прекомерната им гордост се срещат неудачни бракове.
Лъвът се управлява от Слънцето. Умението да прощава е част от природата му. Призванието им е да закрилят беззащитните.
Те често се оплакват от твърде много работа и задължения, но им харесва отговорността. Отказват помощ, особено финансова.
Лъвовете се отнасят много невнимателно с парите. Типичните представители на знака са хазартни играчи.


Това е знак на крайностите - или е джаста-праста и небрежен, или невероятно точен. Лъвовете обичат клюките. Обичат да общуват и да раздават подаръци.
Под този знак е сърцето. Животът без любов е нищо за Лъвовете. Емоциите им са силни, особено тези, свързани със сексуалността.

Жената Лъв е сантиментална и много популярна сред мъжете. Родена е, за да ръководи, да диктува стила и модата, навиците и маниерите. Не цени особено женското приятелство, предпочита мъжкото общество. Обикновено е надарена с жив ум, изящество и красота.

За Лъвицата трябват предмети на разкоша, които не могат да бъдат купени в обикновени магазини. Способна е да устрои истински ураган у дома, ако самолюбието й е засегнато, но и да бъде нежна и приятна.

Жената Лъв е царица и в гардероба й може да се намери всичко най-хубаво, модерно, скъпо, луксозно. Даже у дома носи чехли и халат, които са изискани и с отлично качество.

Комбинацията от цветни и класически аромати изпълва Лъва с необикновена енергия. Любимите му парфюми са наситени, със свеж аромат на нарцис и дървесни нотки. Подхождат му всички бижута от злато и естествени скъпоценни камъни. За ароматерапия са подходящи масло от портокалов цвят (нероли) и хвойна.

Домът на Лъва е неговият замък - луксозен будоар, пълен с любимци, като деца и животни. Яркожълтият цвят и златисто портокаловият са най-добрите комбинации за жилището му. Материите трябва да крещят драматично.

Ярките, богати и живи тонове са за предпочитане пред пастелните. Харесва животинските щампи. Лъвовете

обичат изкуството, забавленията и фукането,

така че всяка декоративна вещ, която ще накара другите да спрат и да я загледат, определено ще им хареса. Независимо дали е традиционен или модерен, домът на Лъва трябва винаги да е богат - с великолепни канапета, необичайни фотьойли, страхотни маси, невероятно изкуство... схващате идеята.

Антични огледала, позлатени скулптури или всяка друга украса, която излъчва дори намек за богатство и стил, ще задоволи царските им вкусове. Елементи, които напомнят за слънце, слънчогледи и лъвове, също са добре дошли.
Не всички Лъвове имат финансови средства, за да построят двореца на мечтите си. Но от

значение е това, че
те се чувстват като
кралски особи в къщата си

и така и се отнасят към тях. Истински комфорт и стил е това, което им трябва.
Спалнята им е луксозна и голяма, с екстравагантна рамка и впечатляваща кувертюра. Меки килими топлят краката. Кухнята им е снабдена с най-модерни уреди, пестящи време и труд. Всички аксесоари са от най-високо качество и най-добрите марки, предлагани на пазара. Прибори от неръждаема стомана, светло дърво, цветни керамични плочки и огромни стелажи с бутилки са обичайни за кухнята на Лъва. В нея има изобилие от храна, вино и забавни "дрънкулки" на една ръка разстояние.

БГ ЛЪВОВЕ

Никола Гюзелев
Емил Табаков
Искра Фидосова
Росен Петров
Къци Вапцаров
Никола Филчев
Нораир Нурикян
Стоян Кушлев
Наум Шопов
Иванка Гръбчева
Васил Божков
Мариян Христов
Мартина Вачкова
Велко Кънев
Радостин Кишишев
Кристина Димитрова
Орлин Горанов
Руши Видинлиев
Веселин Маринов
Андрей Райчев
Гого Найденов
Томас Лафчис,
Томислав Дончев
Стефан Цанев
Сесил Каратанчева
Надежда Нейнски
Даниел Вълчев
Влади Въргала
Димитър Якимов
Емил Костадинов
Захари Бахаров
Мира Добрева
Андрей Слабаков
Михаил Белчев