Ток уби приятеля на фолк певицата Теди Александрова

https://www.24chasa.bg/Article/1502994 www.24chasa.bg

Ток уби 24-годишния Людмил Николов, приятелят на фолк певицата от Лом Теди Александрова, съобщи регионалният сайт „Конкурент".

Информацията е потвърдена от близки на загиналия младеж. Инцидентът станал в сряда, в родното му село Дреновец, Видинско. Той извършвал ремонт до заведението, което стопанисвал. Идеята му била да направи още една стая, в която да нощува понякога.

Работата по строежа започнала няколко дни по-рано. Людмил се качил на скелето с флекс, а един от кабелите под него направил късо съединение. Младият мъж паднал от високото, без да изпуска флекса, който нарязал лицето му. Изпаднал в кома, а няколко часа по-късно издъхнал, въпреки светкавичната лекарска намеса.

Загиналият по нелеп начин младеж имаше намерение да вдигне сватба в най-скоро време с приятелката си Теди Александрова, която е родена в Лом. Те са заедно повече от 2 години, а преди няколко месеца се сгодиха. Талантливата изпълнителка на музикална компания „Пайнер" доскоро разказваше как Людмил дошъл с родителите си на вечеря и й предложил да се сгодят. Двамата плануваха сватбата да бъде в края на лятото, предстоеше да уточнят датата и да започнат подготовката за празненството.