Откривателят на черепа на извънземен: Краят на света идва на 21 декември 2012!

https://www.24chasa.bg/Article/1508997 Откривателят на черепа на извънземен: Краят на света идва на 21 декември 2012! www.24chasa.bg
Древният календар на маите вещае, че светът ще свърши тази година. Българин го потвърждава Снимка: Интернет

Откривателят на черепа на извънземен Ценко Симеонов потвърждава прогнозата на маите. Същества от друга планета му доверили, че Земята я очакват гигантски катаклизми, твърди "България днес".

„Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 г. Още с изгрева на слъцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши и зли хора ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно извисените хора. Техни водачи ще станат така наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек и извънземно и от години тайно се заселват на Земята".

Това разкриват извънземни същества при срещата си с уфолога от Асеновград Ценко Симеонов. Изследователят на паранормалното се прочу с намерения от него преди няколко години череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес произходът й остава загадка за учените.

Ценко Симеонов се среща за първи път с извънземните няколко месеца, след като попада на сензационната си находка.

„Една нощ внезапно се събудих от нахлулата в спалнята ми светлина. В началото помислих, че е станал пожар. Щом излязох на двора, не можах да повярвам на очите си. Над съседната къща беше увиснала летяща чиния", спомня си уфологът.

„След апокалипсиса лошите и негативните хора нямат бъдеще на Земята. Останалите ще бъдат прибрани от извънземните на техните кораби. Там безопасно ще преживеят катаклизмите. Ще бъдат върнати обратно след 8 месеца, развили невероятно много способностите и усещанията си. Водени от индиговите деца, те ще възстановят биополето на Земята, като започнат нов еволюционен цикъл" - категоричен е Ценко Симеонов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар