Откривателят на черепа на извънземен: Краят на света идва на 21 декември 2012!

https://www.24chasa.bg/Article/1508997 www.24chasa.bg
Древният календар на маите вещае, че светът ще свърши тази година. Българин го потвърждава Снимка: Интернет

Откривателят на черепа на извънземен Ценко Симеонов потвърждава прогнозата на маите. Същества от друга планета му доверили, че Земята я очакват гигантски катаклизми, твърди "България днес".

„Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 г. Още с изгрева на слъцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши и зли хора ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно извисените хора. Техни водачи ще станат така наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек и извънземно и от години тайно се заселват на Земята".

Това разкриват извънземни същества при срещата си с уфолога от Асеновград Ценко Симеонов. Изследователят на паранормалното се прочу с намерения от него преди няколко години череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес произходът й остава загадка за учените.

Ценко Симеонов се среща за първи път с извънземните няколко месеца, след като попада на сензационната си находка.

„Една нощ внезапно се събудих от нахлулата в спалнята ми светлина. В началото помислих, че е станал пожар. Щом излязох на двора, не можах да повярвам на очите си. Над съседната къща беше увиснала летяща чиния", спомня си уфологът.

„След апокалипсиса лошите и негативните хора нямат бъдеще на Земята. Останалите ще бъдат прибрани от извънземните на техните кораби. Там безопасно ще преживеят катаклизмите. Ще бъдат върнати обратно след 8 месеца, развили невероятно много способностите и усещанията си. Водени от индиговите деца, те ще възстановят биополето на Земята, като започнат нов еволюционен цикъл" - категоричен е Ценко Симеонов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Григор Димитров и екипът му взеха решение водещият ни тенисист да пропусне провеждащия се през тази седмица турнир ERSTE BANK OPEN във Виена пише TennisKafe. Българинът получи „уайлд кард“ от организаторите и бе поставен под №3 в надпреварата от категория ATP 500. С оглед на натоварената програма на Григор през последните седмици обаче от щаба му

Фолкпевицата Дебора не вярва в таласъми. Тя научи, че според славянската митология таласъмът, който произлиза от зазидана жена, често пее, плаче или преде. Докато таласъмът, който произлиза от зазидан мъж, свири на кавал или на гайда. Ако сънувате... Таласъм Видиш ли насън таласъм, значи ти предстои да правиш бели и пакости.

Луиза Григорова стана рибарка. Актрисата хвана въдицата и започна да вади риба след риба. Григорова и мъжът й Мариян Макариев си наеха лодка, с която отпрашиха в морето. Двойката реши да разнообрази малко ежедневието си и затова се заеха с трудната задача да хващат риби. Като истински майстор на въдицата се оказа Луиза.