Димитър Рачков: Заради една снимка ни разделиха с Мария

https://www.24chasa.bg/Article/1535541 Димитър Рачков: Заради една снимка ни разделиха с Мария Димитър Рачков: Заради една снимка ни разделиха с Мария www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Двамата водещи на "Господари на ефира" споделиха пред Нова истината за семейния си статус и слуховете, които все ги събират и разделят с житейските и творческите им половинки.

Истината за личния живот:

"Мария Игнатова е вкъщи и сигурно ме гледа, каза в отговор на въпрос къде е половинката му Димитър Рачков. Вече се уморих - един ден ни разделят, на втория ни събират, на третия тя е бременна, на четвъртия е родила и така нататък. Истината е съвсем проста - заедно сме. Почивахме заедно в Италия. Повод за плъзналите твърдения, че сме разделени бе една снимка, на която съм сам, а бяхме 10 души на тази почивка в Италия. Обаче може и сам да се снимам", обясни Рачков пред Нова.

"От 10 месеца ми е сменен статусът - имам нова приятелка и тя се казва Ани Вичева, призна в ефир Васил Василев-Зуека - Това не е тайна. Вчера купувам цветя и жената ми казва -четох че сте разведен.Всички ли говорят за това, не знам."

"При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим не е Ана Вичева. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея. За театър "Кредо" отговаря вече Нина, "Шинел"ще има още няколко постановки, обещах на Нина. Но иначе всичко между нас е свършено", завърши Зуека.

Отношенията между тях - приятели и извън ефира?

„Зуека е изключително добър човек, човек, на когото мога винаги да разчитам. Помагал ми е в трудни моменти и е много благодатен партньор. Никога няма да иска изпъкне за сметка на партньора си", сподели Рачков, който също получи комплименти от ефирния си партньор.

„Същото, което каза Рачков за мен, мога да го повторя и аз", заяви Зуека.

Двамата признаха, че извън ефир им се случва да спорят, но само за работа. Не скриха, че им се случва да крещят, но това се дължи на стреса да работиш в телевизия.

„Ние имаме голям проблем с Рачков, когато снимаме снимки и много прегреем. Тогава ни хваща истерията. Хвана ни смешката - няма снимка. И ние знаем, че 5 минути е смях и няма снимки", признаха пред Карбовски „Господарите".

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

България поема ротационното председателство на ЕС от 1 януари 2018 г.

България ще поеме ротационното председателство на Европейския съюз от 1 януари 2018 г., съобщи министърът на външните работи Даниел Митов във фейсбук.

Земетресение люшна Якоруда

Земетресение с магнитуд 2,5 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на България в района на Пазарджик, пише сайтът Е-79. Земният трус е усетен в 8,10 ч.

Духът на Стамболов се появява от отвъдното

Бившият премиер дава задгробно интервю с автограф Уникален коментар на политическия живот прави Стефан Стамболов. През 1907 г. неговият дух се появява от отвъдното.

Air France без полети от и до София днес

Авиокомпания Air France отменя полетите си до и от летище София за днес. На 27.07.2016 г., сряда няма да бъдат осъществени: Полет №AF1788, кацащ от Париж с планиран час 16:15 ч.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Ген. Киров: Около 400 човека от влезлите в Европа са идентифицирани като възможни атентатори

Необходимо е създаването на единен информационен апарат между всички европейски служби. Това коментира пред „Фокус“ ген. Кирчо Киров бивш директор на НРС.

Внукът на цар Киро пак шокира с 300 км/ч по магистралата (Видео)

С 320 км/час и чалга, този клип е качил на стената си във Фейсбук наследникът на фамилията Рашкови - Ангел Рашков. Автомобилът, който е вдигнал космическата скорост, е BMW X6,

Система за 500 000 лева на МВнР не работи

През миналата година сме получили 500 000 лева за система за електронна система за консулски услуги, която да помага на българите в чужбина. Тя обаче не работи, показа експеримент на Нова тв,

Спряха работа в гората над Сърница

За една седмица е спряна работата в гората над село Сърница, обяви кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Ако имало нарушения те били 0,002 промила или 2 на 1000 дървета.

Евгения Банева: Жалбите са над 40, никой не разследва

Не знам докъде е стигнало разследването за пожара, каза Евгения Банева по Нова тв. Мъжът ми е в София, аз нямам сили да видя какво е станало. Тя бе категорична, че няма инсценировка.