Николета Лозанова: Страхувам се за Никол!

https://www.24chasa.bg/Article/1536965 www.24chasa.bg
Снимка: "Жената днес"- Майката Николета с премерена "девическа" усмивка като грижовна майка

Изключително съм щастлива, че едва пет месеца след раждането, мога вече да покажа на всички вас малката Никол, с която заснехме семейна фотосесия, кадрите от нея можете да видите в списание "Жената днес". Това е написала в социалната мрежа Фейсбук плеймейтката Николета Лозанова.

Николета и дъщеря й Никол Божинови са двете чаровници снимани в топли, кафеникави, есенни нюанси, като младата майка за пръв път не набляга на сексапил или изваяни форми, а на премерена девическа усмивка.

В интервюто Николета Божинова споделя своите страхове като майка. Оказва се, че Николета, която обожава да се показва, всъщност пази дъщеря си от чужди погледи. Плеймейтката се страхувала някой да не погледне отрочето й с лоши очи, като именно това била причината лицето му да се крие така стриктно.

"С Валери имахме уговорка да не показваме малката, докато не поотрасне. Знам, че малките деца са податливи на уроки и се страхувахме за нея", споделя страховете си плеймейтката.

"За да съхранявам енергията си, са ми нужни сили. Когато имам толкова недоброжелатели, трябва да се пазя!", допълва още Николета, без делата на която не минава ден в медийното пространство.

За да се предпази от всички лоши погледи и помисли, Николета ползва  стари езически ритуали. Тя окичила ръката на щерка си с червен конец, който, както гласи поверието, пази от уроки.