Маги отвлечена от чичо Бранко, леля й избива половината семейство

https://www.24chasa.bg/Article/1540431 www.24chasa.bg
Плакат на сериал "Къде е Елиса?"

Започналият в понеделник сериал „Къде е Маги? е римейк на чилийската теленовела от 2009 г „Къде е Елиса?". Ако действието в българската версия се развива по същия начин, то Маги ще се окаже отвлечена от чичо си Бранко, с когото има тайна любовна афера. Бранко пък иска семейството на главната героиня да страда, защото е богато, а той произлиза от социалните низини.

Според сценария на чилийската версия Маги ще бъде намерена, но ще почине в болница, след като съпругата на Бранко я наранява смъртоносно.

В оригинала от Чили Маги Табакова е Елиса Домингес. Баща й Радо, чиято роля у нас се играе от Георги Стайков, е Раймундо. Неговата сестра, лелята Катерина в Чили е Консуело, а съпругът й Бранко е Бруно, съобщи вестник „Преса".

Плакат на сериал
Плакат на сериал "Къде е Елиса?"

Най-големият злодей се оказва Консуело (или Катерина), която избива половината си семейство, включително съпруга си Бруно и племенницата си Елиса. Дали този сюжет ще бъде повторен или българските сценаристи са прибавили нещо от себе си предстои да разберем. Ако нещата се развият както в чилийския вариант, има вероятност другият чичо на Маги, чиято роля се изпълнява от Владимир Люцканов, да се окаже прикрит гей.