Фалшиво интервю на Памела заля Фейсбук

https://www.24chasa.bg/Article/1546459 www.24chasa.bg

Фалшиво интервю на спасителката на плжа Памела Андерсън завладя Фейсбук. Български сайт разпространи преводно уж интервю на русата изкусителка преди влизането й днес в къщата на Биг Брадър. Цитирано е й списание „Hello",  като журналистите успели да хванат звездата с мечатаната гръдна обиколка букволно на летището 

В мнимото изявление русата изкусителка Памела оплюва както риалити формата, така и страната ни, заявявайки, че сме пропаднала нация и неслучайно всички успели българи са зад граница.

Продуцентите на шоуто са категорични, че Памела не би дала подобно интервю и че това в никакъв случай не би могло да е нейна позиция, тъй като самата тя вече е участвала в няколко издания на Big Brother Звездата нито е давала интервюта пред български медии, нито смята да дава по време на престоя си в България. Дори е отказала журналисти да я посрещнат на летището при пристигането й в страната. Няма да има и изпращане, когато си тръгва.

Очакват сексбомбата да кацне днес в София след 11-часов полет от Рио де Жанейро. Според железния й договор още от стълбичката на самолета тя ще бъде качена в луксозна лимузина и ще бъде откарана в Къщата на шоуто. Там американската изкусителка ще може да си пийва на воля от легендарната ракия, която ще е официална напитка на тазгодишното издание на шоуто, съобщиха от "Вини".