Кали от година върти любов с Антон Краус и друг мъж

https://www.24chasa.bg/Article/1552402 www.24chasa.bg
Кали

Антон Краус, син на транспортния министър Вилхелм Краус от правителството на Иван Костов, и дългогодишната му приятелка певицата Кали са разделени от 3 седмици.
Двамата имат 3-годишен син Марк и 5-годишна връзка зад гърба си.

Изчерпахме връзката си, решението е и на двама ни, коментира във вторник Кали.
Имам 100-процентови доказателства, че ми изневерява, каза вчера Антон Краус. По негови думи раздялата е дошла преди 3 седмици, когато Кали заминала за Кейптаун на участие, но предпочела да е сама. Мотивът й бил, че има нужда от малко спокойствие, за да намери себе си.

Върна се, намерила себе си, а пък аз вече имах доказателства за изневярата й, призна Краус.

По негови думи близо година Кали е поддържала паралелна връзка с друг мъж на име Влади, когото Антон не познава. Мъжът е познат на неговия брат Михаил. "За съжаление, ние, лъганите, винаги разбираме последни, за мен доверието е най-важно, израсъл съм в стабилно семейство и държа на истинските неща. Предпочитам болезнената истина пред красивата лъжа. Радвам се, че все пак ми се случва на 39 г., а не по-късно," каза огорченият мъж.

По негови думи Кали вече живее с новия си любовник и двама си синове - малкия Марк от Антон и Георги от предишна нейна връзка.

Кали категорично отказа да каже дали в живота й наистина има друг мъж:"Живеем в динамични времена и няма място за страхливци, едно е сигурно - следващите месеци в жълтата преса ще бъда пропаднала жена, но съм готова да стана Жана д'Арк".

Четете още за раздялата им в дебелия съботен брой

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Градският транспорт в София е с ново работно време от днес. Последните курсове на автобусите и тролеите са до по-рано, а три линии временно се закриват. Проверка на „България Днес” показа, че по някои трасета последните рейсове ще потеглят в доста ранен час – около здрачаване. Официално от Центъра за градска мобилност съобщиха

От началото на извънредното положение до днес 61 644 са лица, които са подали заявление като търсещи работа – безработни лица, хора, освободени от работа и завърнали се от чужбина, както и подведени за регистрация с цел получаване на помощи, съобщи социалният министър Деница Сачева по време на брифинг в Министерския съвет

Затворническата управа и съдът попариха надеждите на Радослав Давидков, който уби жена си Анна, за по-бързо излизане на свобода. Заради наказание той остава без работа зад решетките, а според закона два дни труд се зачитат за три дни лишаване от свобода. Така много осъдени съкращават престоя си в пандиза