Кали от година върти любов с Антон Краус и друг мъж

https://www.24chasa.bg/Article/1552402 www.24chasa.bg
Кали

Антон Краус, син на транспортния министър Вилхелм Краус от правителството на Иван Костов, и дългогодишната му приятелка певицата Кали са разделени от 3 седмици.
Двамата имат 3-годишен син Марк и 5-годишна връзка зад гърба си.

Изчерпахме връзката си, решението е и на двама ни, коментира във вторник Кали.
Имам 100-процентови доказателства, че ми изневерява, каза вчера Антон Краус. По негови думи раздялата е дошла преди 3 седмици, когато Кали заминала за Кейптаун на участие, но предпочела да е сама. Мотивът й бил, че има нужда от малко спокойствие, за да намери себе си.

Върна се, намерила себе си, а пък аз вече имах доказателства за изневярата й, призна Краус.

По негови думи близо година Кали е поддържала паралелна връзка с друг мъж на име Влади, когото Антон не познава. Мъжът е познат на неговия брат Михаил. "За съжаление, ние, лъганите, винаги разбираме последни, за мен доверието е най-важно, израсъл съм в стабилно семейство и държа на истинските неща. Предпочитам болезнената истина пред красивата лъжа. Радвам се, че все пак ми се случва на 39 г., а не по-късно," каза огорченият мъж.

По негови думи Кали вече живее с новия си любовник и двама си синове - малкия Марк от Антон и Георги от предишна нейна връзка.

Кали категорично отказа да каже дали в живота й наистина има друг мъж:"Живеем в динамични времена и няма място за страхливци, едно е сигурно - следващите месеци в жълтата преса ще бъда пропаднала жена, но съм готова да стана Жана д'Арк".

Четете още за раздялата им в дебелия съботен брой

 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца