Животът на Бобо от "Дим да ме няма" е като на американски рапър (видео)

https://www.24chasa.bg/Article/1554043 www.24chasa.bg

По документи е Борислав Борисов Димитров, а иначе е най-бързо изгрялата звезда това лято - Бобо от “Дим да ме няма” на Владимир Ампов-Графа.

Така с кратко име и дълго пояснение певецът е известен на тийнейджърите, които са полудели по стройното момче с шоколадова кожа.

Бобо е роден в София на 22 декември 1983 г., израсъл е в столичния квартал "Надежда". Зодията му е Козирог. Семейството му го нарича Бобо още от пеленаче.
Има по-голям брат Никола и по-голяма сестра Димитрина, които нямат нищо общо с музиката.

Кръстен е на бащата на брат си и сестра си, който го признал като родно дете.
Биологичният му баща е родом от Гвинея, зарязал го още когато Бобо е бил 3-годишен. Предполага, че от него е наследил певческия и танцувалния си талант.

Не помня баща си, знам за него от снимки, казва рапърът. Признава обаче, че иска да го срещне.

Един ден ще отида до Африка, ще намеря баща си чрез познати, с които и той и аз още поддържаме връзки, и ще го попитам защо хем е баща, хем го няма в живота ми, защо е изоставил дете, което е с различен цвят на кожата в страна, в която има дискриминация,
 изповядва се Бобо.

Казва, че не знае какво е да имаш баща. Надява се, когато види на живо своя, да потърси усещането да бъде обгрижен и най-вече да се разбере с него.
Официалният език в Гвинея е френският, но баща ми е учен човек, знае 7 езика, надявам се да не е забравил и българския, казва рапърът.

Като малък Бобо мечтаел баща му да дойде в неговия квартал, да паркира голяма
лъскава лимузина и двамата да отпрашат заедно към Щатите.

Певецът отказва да говори много за подигравките, шамарите и побоищата, които е отнасял като малък, а и като по-голям, заради различния цвят на кожата си.
Аз съм израснал сред българи и се чувствам българин, не мога да кажа, че детството ми е било лесно заради цвета на кожата ми, не ми е лесно и днес, защото все още понякога
ме наричат черен, казва певецът.

Преди 3 години Бобо е наръган от непознати на улицата пак заради шоколадовия си тен. Намушкаха ме без никаква причина, непознати бяха, не са ги хванали и до днес, разказва той.

Не обича да говори и за задържането си с марихуана преди години. Пропуснах да се явя на датата за делото и ме прибраха за месец, виновен бях, имах марихуана в джоба и лежах, отсича певецът. Според него консумацията на леки наркотици трябва да
се декриминализира, защото почти всеки трети тийнейджър пуши трева.

За едномесечния си престой в затвора разказва: Като университет на живота е там, най-много да научиш някоя друга гяволия.

Когато е 12-годишен, майката на Бобо забелязва певческия му талант и го записва на частни уроци по  пеене при доц. Стефка Оникян.
Тийнейджърът се учи при нея 3 години.
След това мама нямаше възможност да плаща уроците и прекъснах, разказва рапърът.
Пак на 12 години е и първата му изява на сцената на 74-о СОУ, където учи. По време на училищен концерт той изпълнява песента "Малкият принц" на Дони и Момчил.

Не ми хареса да съм на сцена, защото единственото, което изпитвах, бе притеснението, гледах бързо да свърша и да сляза от подиума, спомня си певецът.

Бобо продължава средното си образование в Техникума по строителство и енергетика в столицата.

Когато е 18-годишен, отива на кастинг в несъществуващия вече хип-хоп лейбъл "Снайпер рекърдс", където веднага го харесват и започват да работят с него.
10 години по-късно обаче парчето на Графа  “Дим да ме няма” го прави популярен.

Известна у нас става и Печенката - третото лице в клипа, която месеци преди песента спечели световен конкурс за бийтбоксери.

Хората вече ме познават по улиците за добро или за лошо, постоянно ми обръщат внимание, казва Бобо.

Парчето "Дим да ме няма" нямаше да е същото без Бобо. Той е много талантлив и именно той придаде така нареченото рага звучене, което направи песента толкова танцувална, запомняща се и различна, казва Владимир Ампов-Графа за младия рапър.

Наесен Бобо ще издаде и първия си албум, записан в студиото на продуцентска къща Hip Shop Music Group. Пази обаче в тайна гостите изпълнители от чужбина, с които ще пее. До момента е записал едно парче с британски рап певец. Предстои му да запише и песен с американски рапър. Заглавието на албума все още не е ясно, но тавата ще включва парчета със социални текстове, както и танцувални и забавни песни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бойко Борисов призовава за дистанция между чакащите го с нетърпение журналисти на излизане от Светия Синод след срещата с Българиския Патриарх Неофит Снимка: България

Днес по обяд Премиерът на Република България Бойко Борисов се срещна с Негово светейшество българският Патриарх и Софийски митрополит Неофит и представители на Св. Синод по повод предстоящите Великденски празници. Снимки: Пламен Кодров / България

Като за космическа мисия за две години напред напазарува родният астронавт Александър Александров, видяха топпапараците на "България Днес". Вторият български космонавт препълни пазарската си количка в столичен супермаркет с огромни количества минерална вода, салфетки, захар и хлебни изделия. Генерал-майорът обаче бе скромен с тоалетната