Краус: Тя има друг. Кали: Готова съм да стана блудница

https://www.24chasa.bg/Article/1554047 www.24chasa.bg

Антон Краус и Кали след 5-годишна връзка вече не са заедно. Разделени са от 3 седмици. Той е солиден бизнесмен, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус. Тя е фолкпевица повече от десетилетие, която през последните години прави етномузика. Двамата имат син - Марк, който е на 3 години и 4 месеца. Живее с майка си и по-големия й син - Георги, който е от предишна връзка на Кали. Години наред злите езици спрягат детето за извънбрачен син на покойния вече висаджийски бос Георги Илиев. Кали споделя, че е кръстила първородния си наследник на Илиев, защото той й е подал ръка в тежък за нея момент.

Антон и Кали обаче са единодушни, че въпреки раздялата им детето трябва да расте с любовта и под грижите и на двамата.

Доскорошните партньори разказват, че връзката им е започнала да куца преди година.
“Когато двама души не намират време един за друг, когато имат различни интереси и не прекарват свободното си време заедно, е съвсем естествено да загубят връзката си, това е процес, срещу който няма нито спирачка, нито лек", обяснява Кали.

Тя постоянно беше на участия, а аз съм пътувал по работа не повече от 4 пъти годишно без нея, казва Краус.

Той споделя с видимо накърнено мъжко его, че Кали му е изневерявала. С Влади, неин приятел, за когото той е чувал, но не го познава. Брат ми Михаил се е запознал с него на морето това лято, после и други наши общи приятели ми разказаха за този мъж, казва Краус.

Той не крие, че е прекарал едни от най-хубавите си години с Кали. Не крие също така, че я е обичал много и през годините й е гласувал пълно доверие.

“Наранен съм. Останах като попарен, имам 100-процентови доказателства за изневярата й и колкото и да не ми е приятно, както тя казва, че е избрала любовта пред парите, аз казвам, че предпочетох болезнената истина пред красивата лъжа”, изповядва се бизнесменът.

Отказва обаче да говори дали доказателства за прелюбодеянието на обичаната от него жена са снимкови или видеозаписи. Хванах я, това е, доказателствата ми са стопроцентови. И се извинявам, че си позволявам да занимавам хората със собствения си бит в тези тежки времена на световна криза, просто го правя, защото Галина (бел. ред.- това е истинското име на Кали) е популярна, казва Краус.

Кали отказва да коментира дали в живота й има друг мъж. Признава, че заради постоянните й участия по заведенията има ухажори. Готова съм да бъда изгорена на клада като Жана д'Арк, да бъда блудница, всякаква, но избирам да бъда щастлива, категорична е Кали. Не крие обаче, че в момента не й е леко, но е поела по своя път и е готова да понесе последиците от решението си.

Двамата живеят заедно в нейния апартамент, децата го познават, обяснява Краус. Връзката на Кали с Влади започнала през миналото лято. Той забелязал отчуждението й, за което дори чувствал вина, не подозирал въобще, че в отношенията им има трети човек. Кали пък искала все повече свобода и спокойствие, за да осмисли и да преодолее рутината във връзката им. За последно тя заминала за участие в Кейптаун за 2 седмици, пожелала да е сама с уговорката, че има нужда да остане със себе си и да се намери.

Върна се, намерила себе си, а аз имах доказателства за изневярата й, признава Краус. И двамата казват, че раздялата им е завинаги и връщане назад няма. Въпреки че заради общото им дете никога няма да спрат да общуват.

Тя е имала паралелно семейство с него от година, а аз може би ви се струвам най-големият наивник на този свят, но разбрах последен, както обикновено се случва, споделя Краус. Признава, че е гледал на Кали като  на съвършената жена
Радва се, че е научил за лъжата сега, когато е на 39 г., а не на 59.

Все още вярвам, че имам шанс и време да намеря истинската жена, защото съм израснал в стабилно семейство и държа на истинските неща и ценности, казва Антон.

Благодарен е на майката на Кали, която им е помагала при отглеждането на сина им Марк. Надява се и занапред да е близо до дъщеря си. За своите родители казва, че са останали също като попарени от новината за изневярата.

Баща ми пред приятелите си на своя 60-годишен юбилей каза, че има още едно дете, дъщеря - Кали, разказва Антон. Така той парира клюките в жълтите писания, че бившият транспортен министър Вилхелм Краус не е приемал снаха от фолкбранша, дори бил забранявал на сина си да сключва брак с нея.

Кали също признава, че е получавала предложение от Антон да сключат брак, но до церемония не стигнали. Отрича да й е посягал.

Никога не бих я наранил, тя е майка на детето ми и като такава има изконното право да отглежда детето и, разбира се, не без моя помощ. Ако видя обаче, че му вреди, ще направя така, че това да не се случва, обяснява бащата на Марк.

Който е безгрешен, да хвърли камък по мене, живеем в свят, в който няма място за страхливци, нама да си позволя да бъда нещастна, нито пък ще допусна децата ми да бъдат нещастни, смята певицата. Признава, че е върнала всички подаръци на Антон. И скоро ще навърши 37 години и досега изхранва сама децата си с участия в заведения и като водеща на тв предаването “Споделено с Кали”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Вносът на боклуци у нас продължава и по време на карантината, наложена заради разпространението на епидемията от коронавирус, съобщават от предаването "Господари на ефира".  Противно на очакванията ограничаването на придвижването в страната да спомогне за изчистването на въздуха, се оказа, че нивото на замърсяване в България отново е над нормата

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нареди на полицията да застрелва всеки жител, който причини "проблем", докато са в сила правилата, наложени с въвеждането на карантина заради коронавируса. "Ако възникне проблем или ситуацията се усложни дотолкова, че хора се бият до бой и животът ви е застрашен, застреляйте ги" - каза той

"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска шега. Това е самата истина", написа във Фейсбук гневно Слави Трифонов и допълни: В тази извънредна ситуация, в тази трудна за всички българи ситуация, в която много хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати вече взимат повече пари