Камелия свалила Люси Дяковска, като й пратила цвете на масата

https://www.24chasa.bg/Article/1558950 www.24chasa.bg

СТЕЛА АТАНАСОВА

Приятелката на Люси Дяковска Камелия влиза в къщата на “ВИП Брадър”, научи “24 часа”. Още в понеделник при посрещането на певицата от ексгрупата "Ноу ейнджълс" водещият Ники Кънчев подхвърли, че много специален за Люси човек ще се присъедини днес към съквартирантите.
Това е Камелия - момичето, с което Дяковска има връзка вече повече от година. То влиза в шоуто със специален статут.
Двете се запознали в столичен ресторант. Първата стъпка в романтичната любовна история предприела Камелия. По това време тя била салонен управител на заведението, в което певицата пристигнала с група приятели. След като настанила веселата компания, тя не могла да откъсне очи от къдрокосата звезда. Изпратила цвете на масата . От дума на дума двете се сближили.
Дяковска и Иван Ласкин влязоха в къщата, но Соня Колтуклиева излезе. Журналистката събра най-малко гласове и стана първата изгонена. Тя и Къци останаха на елиминации, след като Орлин Павлов беше спасен. Добре се получи, защото утре Павлов ще представи във “ВИП Брадър” новото си парче “Секунда”, което изпълнява с рапъра Бобо.
Победителят във “ВИП Брадър” ще вземе пари, но от съквартирантите зависи колко. Всеки от тях получи в понеделник медальон на стойност 10 000 лева. При напускане ще го завещават на някого от оставащите.

Камелия свалила Люси Дяковска, като й пратила цвете на масата