Подозират роднина за клане на вдовица в селото на Жоро Милионера

https://www.24chasa.bg/Article/1562175 www.24chasa.bg

Зверско клане на пенсионирана вдовица хвърли в ужас селото на Жоро Милионера - Манолско Конаре. 61-годишната Цветана Тотева е била намерена затрупана под чували в плевнята си в сряда следобяд, а по шията и корема й имало дупки от нож.

Работи се по различни версии, заявиха от областната полиция в Пловдив, без да конкретизират по какви точно. Оттам обаче бяха категорични, че става въпрос за убийство.


Предполага се, че е замесен роднина на възрастната жена. По неофициална информация заподозрян за тежкото престъпление е внукът на жената. Младежът се пренесъл в къщата на баба си преди няколко месеца заедно с родителите Димитър и Тони, защото в апартамента им в Пловдив течал ремонт. С Цветана Тотева живеел и по-малкият й син Минко, който е ерген.


Няма липса на пари и вещи от къщата, обясниха криминалисти.


Тялото на Цветана било открито към 15,45 часа от снахата, която се прибрала от работа. Търсила свекърва си из жилището, после обиколила двора и накрая намерила бабата, лежаща окървавена на пода на стопанската постройка. Ужасена от гледката, Тони позвънила на тел. 112.


Не сме чули скандали между синовете и Цветана, живееха си образцово, коментираха съседи от селото, в което живеят роднините по бащина линия на охранителя Георги Енев, задигнал 1,4 млн. лева от инкасов автомобил.


От сряда двете козички на Цветана не спирали да блеят печално за нея.
Тя останала вдовица навръх 11 септември 2001 г., когато рухнаха Кулите близнаци в САЩ. Пенсионирала се по болест във фирма за мозайки в съседното село Рогош.