Фънки излезе от кожата си заради Владо: Млъкни бе, л*йно!

https://www.24chasa.bg/Article/1564313 www.24chasa.bg

Свободното пърдене на сина на Стефан Данаилов рязко влоши обстановката в къщата на "ВИП Брадър".

Владо не за първи път доказа невъзпитаното си поведение - то се превърна в основна тема на дискусии сред съквартирантите. Въпреки, че той бе приведен в приличен вид в предаването, той продължи да дразни околните и особено Фънки. Рок изпълнителят излезе извън кожата си.

Конфликтът между съквартирантите започна със спор с Мариана Попова. Тя рязко реагира на свободното пърдене на Владо пред всички.

Певицата Бони също се опита да обясни на 26-годишния полу-американец, че не е удачно да освобождава физическите си нужди по този начин. Майка му Ирен се опита да го защити - тя посочи, че според европейска „Бяла книга" за етикета, пърденето пред хора е прието.

Никол Станкулова също обясни, че е редно Владо да се съобразява с всички в къщата, а не само със себе си, но беше оборена с аргумента, че всеки е свободен да се държи както желае.

По-късно обаче Бони защити Владимир, тъй като Мариана Попова разказваше за проблемите, създадени от Влади пред новодошлата Камелия, позната на съквартирантите като "София" заради тайна мисия. Двете певици също размениха остри думи.

Кулминацията на скандала беше когато Фънки се скара на Влади заради пакост на кучето му Лили. Музикантът дори го заплаши с шамар с думите „Млъкни бе л*йно". Другите съквартиранти предположиха, че гневът е повлияни от алкохола. После двамата се извиниха един на друг.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мотивът на Викторио Александров да убие половинката си Дарина Министерска и бебето им Никол се крие в чатове във фейсбук. Това твърди подсъдимият за двойното убийство, стана ясно от искане на защитата му. Вчера в Софийския градски съд започна процесът срещу бившия сотаджия за разстрела на приятелката му и едногодишната им дъщеричка

Български бизнесмен финансира австрийски евродепутат да си купи втори мандат и се жали пред медии, че не си получава парите обратно. Скандалът гръмна в Австрия, след като местният „Дер Щандарт“ публикува твърденията на сънародника ни, че евродепутатката Барбара Капел му дължи 55 бона. Името на българина не се разкрива

Въздухът в София е реално опасен за човешкото здраве. Тази позиция публикува Европейската агенция по околна среда към Европейската комисия. Според нея въздухът в София е с най-високо замърсяване и е реално опасен за човешкото здраве. По данни на агенцията пикът на смога е бил в неделя срещу понеделник, но и в момента има опасни частици във въздуха.