Фънки излезе от кожата си заради Владо: Млъкни бе, л*йно!

https://www.24chasa.bg/Article/1564313 www.24chasa.bg

Свободното пърдене на сина на Стефан Данаилов рязко влоши обстановката в къщата на "ВИП Брадър".

Владо не за първи път доказа невъзпитаното си поведение - то се превърна в основна тема на дискусии сред съквартирантите. Въпреки, че той бе приведен в приличен вид в предаването, той продължи да дразни околните и особено Фънки. Рок изпълнителят излезе извън кожата си.

Конфликтът между съквартирантите започна със спор с Мариана Попова. Тя рязко реагира на свободното пърдене на Владо пред всички.

Певицата Бони също се опита да обясни на 26-годишния полу-американец, че не е удачно да освобождава физическите си нужди по този начин. Майка му Ирен се опита да го защити - тя посочи, че според европейска „Бяла книга" за етикета, пърденето пред хора е прието.

Никол Станкулова също обясни, че е редно Владо да се съобразява с всички в къщата, а не само със себе си, но беше оборена с аргумента, че всеки е свободен да се държи както желае.

По-късно обаче Бони защити Владимир, тъй като Мариана Попова разказваше за проблемите, създадени от Влади пред новодошлата Камелия, позната на съквартирантите като "София" заради тайна мисия. Двете певици също размениха остри думи.

Кулминацията на скандала беше когато Фънки се скара на Влади заради пакост на кучето му Лили. Музикантът дори го заплаши с шамар с думите „Млъкни бе л*йно". Другите съквартиранти предположиха, че гневът е повлияни от алкохола. После двамата се извиниха един на друг.