Четирима гардове пазят Радост

https://www.24chasa.bg/Article/158260 www.24chasa.bg

Водещата на "Огледала" по Би Ти Ви Радост Драганова ходи с четирима гардове от началото на скандалния развод със съпруга си Явор Златанов. Тя трепери за живота и сигурността си, издадоха нейни приятели от Мърдоковата телевизия.

Информацията бе подтвърдена и от нейни колеги от Столична община, където чаровната водеща работи от години като шеф на сектор "Административно обслужване" в ДАГ. Заплахите за живота й идват от съпруга й Явор. Мъжът е изпаднал в агресия след скандалните разкрития на наетата от него детективска агенция, която хвана съпругата му в изневяра с главния сценарист на "ВИП и БИГ Брадър" Ники Николов. Снимки на двамата, хванати за ръка, обикалят от 2 седмици жълтите издания.

Заплахи за заливане с киселина или осакатяване всеки ден валят по адрес на водещата. След 17-годишен съвместен живот Радост е уплашена, защото знае накакво е способен Явор. В публикации в столични издания той се представя като почтен бизнесмен. За никого обаче не е тайна, че през 90-те години на миналия век Явор Златанов участва в престъпна групировка към ВИС-2.

Изабела
Не работата ми в телевизията, нито пък в общината, е големият ми възход, неведнъж е казвала красивата водеща.
Дъщеря ми Изабела е най-ценното и най-голямото ми постижение.
Изабела Не работата ми в телевизията, нито пък в общината, е големият ми възход, неведнъж е казвала красивата водеща. Дъщеря ми Изабела е най-ценното и най-голямото ми постижение.

Той е пръв и верен авер на Митко Малкия, застрелян през юни 2004 г. в столичното заведение "Арт декор" заедно с други бандити на бул. "Симеоновско шосе". Кръвта му опръска заведението, след като неизвестни килъри си разчистиха с него наркосметки, облечени като попове. Явор и Митко Малкия бяха първи приятели, бяха неразделни в ония години, разказват хора от обкръжението им. Бригадата на Митко Малкия е една от най-жестоките, вихрещи се по софийските улици през 90-те години.

Скандалът
Въпреки пълното мълчание, което запазва покрай развода със съпруга си Явор Златанов, за никого от обкръжението на водещата не е тайна, че скандалът е най-големият й провал.
Скандалът Въпреки пълното мълчание, което запазва покрай развода със съпруга си Явор Златанов, за никого от обкръжението на водещата не е тайна, че скандалът е най-големият й провал.

Занимават се с грабежи, рекет и изнудвания. Заради финансовия статус на баща си Явор обаче се ползва с привилегии и е толериран от приятеля си като негов заместник в бригадата. Тя ежедневно се отчита с най-много приходи пред шефа на групировката Георги Илиев.

Радост води за ръчичка малката си дъщеря Бела на купон на Би Ти Ви миналото лято.
СНИМКИ: АРХИВ
Радост води за ръчичка малката си дъщеря Бела на купон на Би Ти Ви миналото лято. СНИМКИ: АРХИВ

Бащата на Явор Илия Златанов зорлем успява да направи от сина си бизнесмен. За да откъсне Явор от престъпните среди и живот, които обаче няколко години не спират да го привличат, таткото му поверява ръководството на фирмата си "Изамет". Тя е първата след демократичните промени компания за производство на асансьори у нас.

Четирима гардове пазят Радост

През седмицата тъстът на Радост даде интервю в жълтата преса, в което оплю снахата си като лоша майка, домакиня и съпруга.

Четирима гардове пазят Радост

Как е възможно той да говори за това каква е Радост вкъщи, след като за 17 години съвместен живот е бил общо три пъти по един час на гости в дома им, разказа близка приятелка на водещата.

Тъстът категорично заяви, че фамалията му ще се бори за попечителството над малката му внучка - 2,6-годишната Изабела, в съда. Защото според него изневярата била достатъчен повод за отнемане на родителските права на майката.Това са врели-некипели, коментира вчера столичен бракоразводен адвокат. "Детето е малко, майката не е престъпник, затворник, насилник, нито пък наркоман. Това са изключенията, при които детето може да бъде отсъдено на бащата, в противен случай то отива при майката особено ако е в такава крехка възраст", каза юристът. Пред свои приятели Радост е казвала, че няма нищо против да се подложи на нарко- или пък алкохолен тест, защото тя не пие, не пуши и не ползва опиати.

Илия Златонов каза в интервю, че синът му бил верен на жена си, ако не откакто са заедно през последните 17 г., то поне по време на 7-годишния им брак. Столични клюкари обаче разказват за забежките на съпруга с дългокраки красавици. Най-болезнена за Радост е изневярата на Явор с красивата Мануела.

Водещата научава от конкурентката си за връзката с мъжа й в напреднала бременност, когато вече е късно за аборт. Мануела напада Радост в съблекалнята в Японския хотел, където водещата ходи да поддържа форма. Любовницата обвинява Радост, че е забременяла умишлено, за да откъсне Явор от нея, с когото има 2-годишна връзка. Атаката се отразява на бременната съпруга, която според нейни приятелки трудно успява да преглътне огорчението и обидата. Но в името на очакваното дете решава да даде нов шанс на съпруга си. Отношенията им така и не се оправят. Лошият тон, обидите и огорченията стават всекидневие в дома им в столичния кв. Гео Милев.

Според близки на Радост тя многократно е предлагала на мъжа си да сложат край на семейната си агония Явор обаче е много агресивен, властен и не търпи да губи, разказват негови съученици от техникума по електротехника в София. Манията му за величие и божественост се засилва с годините, трупайки милиони от семейния бизнес на баща си Илия Златанов.

Тъстът не пропуска да разкаже подробно за изневярата на Радост в интервюто си. Таткото осъжда критично прелюбодеянието на снаха си. Самият Златанов обаче от години е засичан в столични ресторанти с млади 20-годишни красавици. Богатият предприемач прекарва цяло лято на Българското Черноморие в компанията на различни старлетки. Всяка седмица на яхтата му, която акостира на "Марина Диневи", Илия е с ново гадже, което е поне с десетина години по-младо от собствената му дъщеря, разказва известен бизнесмен.

Тъстът си направи и добра реклама, като разказа кои звезди какви асансьоари за какави космически суми от порядъка на 94 000 евро си поръчвали във фабриката му. Златанов-старши не пропусна да оплюе и мъжествеността на конкурента на сина си - Ники Николов, като казва: "Той даже не прилича на мъж." Потърсен за коментар, главният сценарист каза само: "Четейки напоследък някои интервюта и публикации в медиите, непрекъснато се сещам за думите на Ото фон Бисмарк: „Глупостта е дар Божи, но не бива да се злоупотребява с този дар." За никого в медиите обаче не е тайна, че

Ники е в развод със съпругата си преди да започне връзката си с Радост. Решението да се разделят двамата взели не заради забежки на единия или другия в интимен план, а заради различия в характерите. Бившите съпрузи имат 3-годишна дъщеричка. Между двамата обаче няма война, разделят си като приятели и не стрелят един срещу друг в медиите, казват техни семейни приятели.

Потърсена за коментар, Радост Драганова отказа да говори за развода си. "След като толкова години съм била едно цяло с този мъж, след като имам дете от него, ние двамата завинаги ще останемсвързани заради Бела, а някой ден тя ще порасне и не искам да чете такива неща, нито за единия, нито за другия", лаконична бе водещата.

Явор всекидневно вижда дъщеричката си за по няколко часа, разказват от яслата. Той взима Бела наобяд, а вечер я предава на Радост. Битката между съпрузите за това кой ще поеме родителските права над детето обаче остава в съда. Радост се е изнесла в апартамент под наем и няма никакви финансови претенции към мъжа си за апартамента на морето, в столицата, разказват нейни колеги. Единственото, което искала, е да запази детето и да продължи напред. (24часа)