41-годишен мъж се хвърли от 8-мия етаж заради дългове

https://www.24chasa.bg/Article/1588918 41-годишен мъж се хвърли от 8-мия етаж заради дългове 41-годишен мъж се хвърли от 8-мия етаж заради дългове www.24chasa.bg
Тялото на 38-годишния Ненчо Илиев се намира върху козирката на хотела. Снимка: Бесове.бг

41-годишният Ненчо Колев от Карнобат се е самоубил днес след обед, скачайки от хотел, който носи името на града.

Колев е полетял от 8-мия етаж,  в сградата освен хотелска част има и офиси. Той  скочил от  тераса, на която се излиза от стълбището.

Мъжът е имал проблеми с бизнеса. Колев  е въртял магазинче за дрехи и козметика, но в последните месеци не можел да покрива кредитите си. Часове преди убийството е бил в местна медия, искал е да поднови рекламата си за продажбата на търговския обект. Не е бил семеен. 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Събориха опасна къща в Благоевград

По нареждане на кмета на община Благоевград Атанас Камбитов, общинска фирма "Биострой" премахна опасна къща. Своевременните действия са предприети, след като е извършена проверка,

Водолази спасиха сърничка, паднала в преливника на язовир "Огоста"

Водолази от службата по пожарна безопасност и защита на населението спасиха сърне, паднало в преливника на язовир " Огоста". Сигналът бил подаден от живеещи във вилната зона на Монтана на 26- ти май

Наградиха малки художници в конкурса "Тъпан бие, хоро се вие"

Кметът на Монтана Златко Живков връчи наградите на победителите в Международния конкурс за детска рисунка "Тъпан бие, хоро се вие", организиран от Община Монтана. Виктор Иванов на 10 г.

Вандали потрошиха чешма и скейтборд площадка в парк

Пореден вандалски акт и посегателство върху парк "Даме Груев" в Благоевград. Чешма и една от скейтборд площадките са обектите, засегнати от недобросъвестни граждани.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Вандали развиха болтовете на рампа за скейтборд във Велико Търново, застрашиха живота на деца

Скейт рампата в кв. „Кольо Фичето“ във Велико Търново за пореден път осъмна вандализирана, но този път по начин, който непосредствено застрашава живота на децата и младите хора,

Наш професор философ с трети мандат в УС на Международното Хегелово общество

Проф. Валентин Канавров, преподавател в ЮЗУ "Н. Рилски" - Благоевград, получи трети пореден 6-годишен мандат в Управителния съвет на Международното Хегелово общество.

Русенец осъди „Булсатком" за повреда в 2 телевизора

Русенец успя да осъди оператора „Булсатком” за повреда в два телевизора. Районният съд в Русе определи сателитният оператор да заплати на Д. 490 лева.

Кметът на Пещера с искане да си купи апартамент от община Пазарджик

Кметът на Пещера Николай Зайчев е подал искане за закупуване на апартамет от община Пазарджик по данъчна оценка за решаване на трайни жилищни проблеми.

След протести монтираха спирка на оживен булевард в Пловдив

Спирка слага край на чакането под дъжда на бул. "Хаджи Димитър" в Пловдив. Тя е дарение от частна фирма, уточниха от район "Западен". Всеки ден стотици чакаха градски автобуси на открито.