Лили Иванова: Имам картина на мъжка глава, непрекъснато я местя

https://www.24chasa.bg/Article/1594794 www.24chasa.bg
Лили Иванова по време на снимките на "Друго лято" СНИМКА: Facebook

Аз съм това, което съм. Хубава, лоша - това съм аз. Това каза Лили Иванова месец преди големия концерт в „Арена Армеец" пред БТВ.

„Мога ли да кажа, че съм най-великата като не съм? Има много по-велики от мене. Аз просто съм една певица, която си гледа работата. В момента следя всичко за този голям проект, но не съм се главозамаяла", добави още примата на българската естрада.

Певицата си припомни и първия хонорар, който е бил 8 лева. Когато навремето дошла в София, не успяла да си намери квартира и спяла в хотел "Родопи". Много често, като се връщала от турне, нямало свободни стаи и прекарвала по цяла нощ на стол в лобито. "Всяко начало е трудно", отбеляза примата.

„В дома си се развихрям. Размествам, защото обичам разнообразието. Имам една картина на мъжка глава, която ми е подарена преди 30-35 г., която ми напомня на Христос. Непрекъснато я местя", сподели още тя.

„Аз трябва да съм перфектна на сцената. Другите неща са моя личен живот. Той трябва да принадлежи само на мен. Той е мой и никой няма право с мръсна пръчка да бърка там", завърши Иванова.