Любчо от Долна Малина си лапа носа в "Бела жига"

https://www.24chasa.bg/Article/1603049 www.24chasa.bg

Любчо от Долна Малина е в главната роля на новото видео на рап бандата “Ъпсурт”. Видеото към песента е гледано 228 386 пъти в ютюб и още 200 хиляди във вибокс 7 само за 6 дни.

Режисьорът Валери Милев случайно се запознал с колоритния мъж това лято в с. Долна Малина, когато снимал в селцето филм с Жан-Клод ван Дам. Екипът работел в къща, която граничела с дома на Любчо. Мъжът още първия ден се набил на очи най-вече с номера, който показвал постоянно - лапал с уста носа си. Режисьорът го поканил да се снима в клип на “Ъпсурт” и Любчо веднага се съгласил с думите: “Ето, всичко се нарежда, взех автограф от Жан Клод, а сега вече и мен ще ме снимат. Всичко ми се нарежда.”


Трудно ми беше обаче да го убедя да дойде с дрехите, с които си ходеше, а не да се изтупа. Исках да го снимам с джапанките и със суитшърта, който постоянно носеше, защото върху него бе взел автограф от Жан-Клод. Едвам го убедих да не променя стилистиката си за клипа, разказа режисьорът.


Освен че прави маймунджилъци, Любчо кара и кола във видеото. В реалния живот обаче той не умее да шофира, но пък знае да ремонтира коли.
Песента най-вероятно ще стане хит на есента заради уникалното бийтзвучене и пълните с лафове рими. Рапърите Ицо Хазарта, Буч и Бат Венци пускат “Бела жига” след 2-годишно музикално затишие.

Любчо от Долна Малина си лапа носа в "Бела жига"


“Не сме си губили времето, подпомагахме създаването на първата българо-германска музикална компания за мениджмънт, продукция и копирайт “Фенсинг дъ сън”. Седалището  е в Мюнхен и песента “Бела жига” е продуцирана от този лейбъл”, обясни Ицо Хазарта.


Компанията издава и артисти като рапъра 100 Кила, Лора Караджова и други.
Клипът на “Бела жига” е издържан в стилистиката на холивудските екшъни с високоадреналиново преследване с жигули - най-популярната кола от времето на късния социализъм у нас. Каскадите са заснети в коритото на Перловската река в столицата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кметът на София Йорданка Фандъкова отново припомни за забраната столичани да се разхождат в градини и паркове през уикенда заради ширещата се епидемия от COVID-19. Това бе и повод екипите на столичната полиция да засилят проверките в паркове и пешеходни зони. В събота полицаи предупреждаваха гражданите

Интересен начин да спрат съседите си да излизат си измислиха в столична кооперация. Ликът на шефът на кризисния щаб ген. Мутафчийски посрещаше всеки, който беше решил да излезне извън пределите на блока. Снимка: Забелязано в

Въпреки призивите на оперативния кризисен щаб всички да си останат по домовете и през днешния ден много столичани решиха да използват благоприятната прогноза и да излезнат на чист въздух. Полицията беше поставила патрули на възлови места в столицата, където по принцип има струпване на хора, а полицаите се опитваха всячески да накарат хората