Оля Ускова: Извънземни от Нибиру управляват Борисов, от Орион шепнат на Обама

https://www.24chasa.bg/Article/1605800 www.24chasa.bg
Снимка: Нова телевизия

Премиерът Бойко Борисов е рептил и е дошъл на Земята от планетата Нибиру. Неговата мисия е да управлява. Това заяви в студиото на "На кафе" по Нова телевизия рускинята Олга Ускова, създателката на българската федерация на блондинките.

Рептилът е влечугоподобен хуманоид, който управлява хаоса с желязна ръка. Ускова поясни, че е изучила кодовете на извънземния произход на всеки човек и чрез специална софтуерна програма може да ги разчита.

Тя демонстрира уменията си на гърба на водещата, след което направи разбор на произхода на по-известни български и световни лица. Олга беше подготвила изображения в подкрепа на думите си и доказателства за извънземния код на всеки един от тях.

"Все Борисов още не е показал това, което умее.... Ето вижте - има на ушите си слушалки. Чрез тях непрекъснато получава нареждания от извънземните какво да прави", коментира снимка на премиера Олга.

Ускова заяви, че Борисов е от хората, които са дошли, за да манипулират останалите и му препоръча да е още по-упорит, защото е роден да управлява решетката на съзнанието на хората. Той е призван с желязна ръка да оправи хаоса на планетата.

Симеон Сакскобурготски е със затворена чакра. Неговият персонален извънземен код не работи на пълни обороти и го управлява от Сириус, смята Ускова. Обама пък се управлява от извънземната федерация на Орион. Всеки земен живот има своя извънземен код, категорична е Оля.

Рускинята показа и изображение на американския президент Обама, който според нея е истински извънземен. "Има и такива хора, но те нямат собствено мислене, те са роботи", заключи дамата, която от 18 години живее в София и се занимава с пеперуди.

Вицепремиерът Симеон Дянков също бил рептил. "Съветвам го да работи три пъти повече", каза Оля Ускова. България е управлявана от рептили, разкри ясновидката. Те са земни същества, но с извънземни гени. Истинското им лице се вижда, след като бъде осветено с помощта на уникална инфрачервена технология. 

Ускова показа разликата между духовния и житейския профил на рептилите. На кадрите с Дянков "духовният" политик обаче хич не прилича на змия. Разликата между слабия министър и пълната му "душа" показвала, че в него имало голям потенциал.

Тя установи, че Слави Трифонов също е рептил, а Къци е много духовно извисен.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Международен дебют като писател тихомълком е направил Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Напук на трите си присъди и издирването от Интерпол, кокаиновият крал успява да преведе на английски и да издаде автобиографията си "Съзирам душата на България". Произведението вече се предлага в специализирани сайтове за книги из цял

По-висок от майка си вече е синът на Даниела Серданова, видя "България Днес". Младежът стърчи почти с глава над първата Мис ЦСКА. Двамата се разходиха из централните столични улици, а след това свършиха важна работа, свързана с документи. Снимки: България

Семейство Бекъм се стяга за две сватби следващата година. Големият син Бруклин обяви годеж с приятелтката си Никола Пелц. Двамата планират две отделни церемонии - едната в Англия, а другата във Флорида, където предимно живеят. Сватбите ще струват общо около 4 млн. паунда, твърдят английските медии. Те ще бъдат платени основно от бащата на Никол