Виж кое е най-голямото желание на жената, която не помни коя е (видео)

https://www.24chasa.bg/Article/1615174 Виж кое е най-голямото желание на жената, която не помни коя е (видео) Виж кое е най-голямото желание на жената, която не помни коя е (видео) www.24chasa.bg
Ивана показва къде е била ударена преди време. Според нея сред този удар е загубила паметта си. СНИМКА: Елена Фотева

Тя говори притеснено и понякога трудно намира точните думи, но изказът й е на човек, чийто живот не е минал без прочетени книги.

Нарича себе си Ивана Василева Бобева. Единственото, което е сигурно, че не се казва така.

Проверката вече е показала - такова лице в регистрите няма.

Не помни откъде е, как е минал живота й, какво е работила, има ли деца, как се е озовала на улицата.

Често отпива вода, защото устните й пресъхват. И всеки път се извинява.
Преди няколко дни полицията разпространи снимката й и "24 часа" я публикува. Никой досега не я е потърсил.

На 15 октомври я намират в безпомощно състояние през Първо РУП в Бургас. Отвеждат я в болница, малко след това тя изпада в кома. Идва в създание след три дни и постепенно се съвзема. Но няма къде да се прибере.

"Искам да живея нормален живот" - излезе под ръката на  неизвестната след като репортер на вестника я помоли да напише нещо. И призна, че това е най-голямото й желание.

Подробности четете в "ТВОЯТ ДЕН", регионално издание за Бургас, Ямбол и Сливен


МВР призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095 с код за Бургас 056.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Благоевград санира 15 блока и довършва още 41, Пловдив - нито един

В града на тепетата още не са обявили конкурс за избор на изпълнители Санирането на панелки в Пловдив зацикли и не се знае кога ще стартира, установи репортерска проверка.

Многодетно семейство оцелява със стотина лева на месец

Многодетно семейство оцелява със стотина лева. Фамилията живее във великотърновското село Джулюница в къща, чийто покрив тече, когато вали дъжд (което напоследък е доста често).

В "Тракия" купиха бус за трудноподвижни хора

Трудноподвижни хора от пловдивския район "Тракия" могат да ползват специализиран транспорт. Той им осигурява достъп до обществени места, болнични, лечебни, социални заведения.

БСП иска държавно предприятие в земеделието

ПГ на БСП готви два законопроекта за връщане на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава, каза лидерът Корнелия Нинова в Благоевград.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Нотариус в Русе отстранен за година заради нарушение

Председателят на Русенския районен съд запечата служебния архив на Стефан Варамезов В изпълнение на разпореждане на Председателя на Районен съд – Русе е бил запечатан служебния архив на нотариус

Кмет подари екскурзия до Охрид на пловдивски пенсионери

Пенсионери от два пловдивските райони посетиха Охридското езеро безплатно. Екскурзията им е подарена от кмета на "Северен" Ральо Ралев. Всяка година той организира пътешествия на хора от третата

Откриха огнище на заразен нодуларен дерматит и в Пазарджик

Огнище на заразен нодуларен дерматит е било установено и в кравеферма в Пазарджик. Това стана ясно на извънаредно заседание на регионалната епизоотична комисия свикано от областния управител Гинче

Нови бетонови тротоари изградиха в "Тракия" - били гладки и лесни за ходене

С бетонови тротоари се сдобиха живеещите пред блок 8 и блок 8А в пловдивския комплекс "Тракия". Те са гладки, издръжливи и лесно се минава по тях както от пешеходци, така и от майки с колички.

Свалиха шефа на съветниците в община "Родопи"

Преврат бе извършен в общинския съвет на "Родопи". Правомощията на досегашния шеф на местния парламент Павел Гимишев от коалиция "Народен съюз" бяха прекратени.