Виж кое е най-голямото желание на жената, която не помни коя е (видео)

Ивана показва къде е била ударена преди време. Според нея сред този удар е загубила паметта си. СНИМКА: Елена Фотева

Тя говори притеснено и понякога трудно намира точните думи, но изказът й е на човек, чийто живот не е минал без прочетени книги.

Нарича себе си Ивана Василева Бобева. Единственото, което е сигурно, че не се казва така.

Проверката вече е показала - такова лице в регистрите няма.

Не помни откъде е, как е минал живота й, какво е работила, има ли деца, как се е озовала на улицата.

Често отпива вода, защото устните й пресъхват. И всеки път се извинява.
Преди няколко дни полицията разпространи снимката й и "24 часа" я публикува. Никой досега не я е потърсил.

На 15 октомври я намират в безпомощно състояние през Първо РУП в Бургас. Отвеждат я в болница, малко след това тя изпада в кома. Идва в създание след три дни и постепенно се съвзема. Но няма къде да се прибере.

"Искам да живея нормален живот" - излезе под ръката на  неизвестната след като репортер на вестника я помоли да напише нещо. И призна, че това е най-голямото й желание.

Подробности четете в "ТВОЯТ ДЕН", регионално издание за Бургас, Ямбол и Сливен


МВР призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095 с код за Бургас 056.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Самоубиец скочи в Русенски Лом

Самоубиец скочи в река Русенски Лом и изчезна, съобщиха от полицията в дунавския град. Тялото на 21-годишния мъж все още се издирва. Вероятно течението на реката ще го отнесе към Дунав,

Кремират починалото от грип дете, разпръскват праха му над морето (снимки)

Малката Дария Божикова от Чешнигирово, която издъхна от грип, ще бъде кремирана. Родителите й ще разпръснат праха й над морето, съобщи кметът на селото Христо Атанасов.

Ексбанкерът Христо Данов осъди прокуратурата за 40 000 лева

Бившият шеф на фалиралата Агробизнесбанк в Пловдив Христо Данов ще получи 40 000 лева за нанесени неимуществени вреди по време на 13-годишния съдебен процес срещу него.

Пиян пироман подпалил две плевни в шуменското село Тодор Икономово

Докато съселяните гасили имотите на съседите си, 33-годишния Айдън се запилял някъде и чак като изтрезнял се прибрал На пияна глава 33-годишният Айдън Х.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Варненка разиграва две полицейски управления, обявила семейната кола за открадната

Возилото обаче били намерено разфасовано в автоморга в Шумен, съпругът бил оставил колата за продажба официално с документи Варненка в развод включи в семейните битки и полицията от две районни

Москва продава на търг комплекса "Камчия"

Департаментът по конкурентна политика на градските власти на Москва обяви търг за продажба на целия почивен комплекс "Камчия", намиращ се на 25 км южно от Варна.

Пловдив трети след Задар и Атина за "Най-добра европейска дестинация"

Пловдив се класира на трето място в престижната класация „Най-добра европейска дестинация 2016“, съобщиха от общината. На първо място е хърватският град Задар, а втора е гръцката столица Атина.

Момиченце на 2,6 г. издъхна в Пловдив от грип

Момиченце на 2, 6 г. издъхна от грип в Пловдив, съобщи шефът на дирекция "Надзор на заразните заболявания" в Районната здравна инспекция д-р Моника Троянчева. Тя уточни, че детето е от Чешнигирово.

Момиче от Пловдив живее 15 г. с акт за раждане на момче

Момиче от Пловдив живя 15 г. с акт за раждане, в който е вписано като момче, и с ЕГН на лице от мъжки пол. Любопитното е, че за всичките тези години девойката не е имала проблеми при досега с каквито