3-годишната Наталия Симеонова пада от втория етаж, още й липсва парче от черепа

https://www.24chasa.bg/Article/1617054 www.24chasa.bg
За два епизода на "Море от любов" водещата отива чак до Испания. В една от историите за първи път срещат момче и момиче, които се запознават в интернет.

До ден днешен изречението "Како, ако не си дойдеш тази събота и неделя, ще се поболея и ще умра от мъка" е шега в семейството на Наталия Симеонова.

То е част от писмо, което водещата изпраща на сестра си Светлана. Тогава кака й учи висше във Велико Търново.

Въпреки разликата от осем години по-голямата Светлана е много привързана към сестричката си още от раждането й. Толкова, че в една зимна виелица, когато няма кой да вземе Наталия от ясла, 10-годишното момиче грабва одеяло от вкъщи и я прибира увита в него.

(виж много снимки в галерията)

На път за яслата е първият съзнателен спомен на Симеонова. Тя помни как майка й Надя я носи на ръце, а в далечината се чува гукане. И днес се натъжава, когато слуша гугутки. Това й напомня усещането, че "мама след малко отива на работа".

Малко преди да тръгне на детска градина, Наталия преживява ужасен инцидент. На 3 години водещата пада от втория етаж. Гонена от кокошки, тя се затичва нагоре по стълбите в семейната къща в с. Зверино. Спъва се в последното стъпало и пада през балкона, защото няма какво да я спре - точно тогава къщата е в ремонт и е без парапети.

След многочасова операция във Враца като по чудо оцелява, макар че и досега липсва парченце от черепа.

Всичко останало в детството е много щастливо и спокойно. В VI клас се запалва по театъра. Тръгва на театрална студия в Плевен.

С мелодраматичните думи "Животът ми ще просветне" увещава родителите си, че след 4 години свирене на пиано иска да се откаже в името на театъра.

Толкова много харесва, че когато я освобождават от час, за да иде в комсомола, тя удължавала времето, за да постои малко и в студията.

Малко преди да завърши гимназия, печели роля във филма "Меги", където участва с нейната приятелка Красимира Кузманова.

Симеонова толкова много харесва актьорството, че кандидатства само във ВИТИЗ и не я приемат. Но получава обещание от Енчо Халачев да бъде приета следващата година, когато той трябва да избира клас. Водещата така и не опитва отново, защото записва журналистика, а и започва да води младежкото нощно предаване "Формула 5". Когато отива на кастинг за него, не вярва, че ще я вземат. Да, но от над 500 човека и след три кръга тя е една от 24-те одобрени. Хачо Бояджиев отсява две двойки водещи - Наталия с Георги Ангелов и Асен Григоров заедно с Мария Касимова.

Години по-късно по идея на Георги Ангелов започват да правят предаването за музика "Рококо". Точно там дебютират музиканти като Наско от Б.Т.Р и Дичо. "Страшен купон беше", спомня си водещата.

Покрай предаването започва и връзката й с Денис Ризов. През 1993 г. на рождения ден на рокаджията празнуват в "Клуб 17", токът спира и двамата започват да се целуват в тъмното. Когато лампите светват, всички разбират, че те са гаджета.

Двете сестри Светлана (вляво) и Наталия. Светлана е с 8 г. по-голяма.
Двете сестри Светлана (вляво) и Наталия. Светлана е с 8 г. по-голяма.

Между "Рококо" и "Море от любов" Наталия е маркетингов мениджър на фирмата на Денис - "Денис и Кастело". Пътуват непрекъснато до САЩ, за да уговарят фирми, които той да представлява в България. Двамата се женят чак през 1999 г., въпреки че живеят заедно от близо 7 години. Дъщеря им Вики се ражда същата година в Тампа, Флорида. Това обаче не е случайно - родителите искат детето им да има американски паспорт. "Искахме да й дадем този шанс. България тогава не беше и в Европа."

Облата снимка е от 1974 г. На нея от ляво на дясно са баща й, тя, сестра й и майка й.
Облата снимка е от 1974 г. На нея от ляво на дясно са баща й, тя, сестра й и майка й.

Днес е премиерен ден за тв водещата. По Би Ти Ви тази вечер тръгва новото предаване "Предай нататък", чийто продуцент е Ризов.

Наталия все още е с естествения цвят на косата си през 1992 г., когато води музикалното предаване
Наталия все още е с естествения цвят на косата си през 1992 г., когато води музикалното предаване "Рококо".

СТЕЛА АТАНАСОВА

Водещата играе на шах в първата квартира, която наемат с Денис Ризов на
Водещата играе на шах в първата квартира, която наемат с Денис Ризов на "Симеоновско шосе". Шаха те си донасят от почивка в Гърция.

Двамата се женят през 1999 година.
Двамата се женят през 1999 година.

Булката Наталия е сложила червена наметка върху сватбената си рокля и се плези.
Булката Наталия е сложила червена наметка върху сватбената си рокля и се плези.

Екипът на
Екипът на "Море от любов" празнува 4 години на екран през 2006 г.

Десет години тя беше водеща на
Десет години тя беше водеща на "Море от любов".

Симеонова е с дъщеря си за първия учебен ден през 2008 г. в Италианския лицей, където учи Вики.
Симеонова е с дъщеря си за първия учебен ден през 2008 г. в Италианския лицей, където учи Вики.

Наталия и дъщеря й Вики бяха сред гостите на сватбата на Магърдич и Кремена Халваджиян миналата година.
Наталия и дъщеря й Вики бяха сред гостите на сватбата на Магърдич и Кремена Халваджиян миналата година.

От днес Наталия Симеонова ще води новото си предаване
От днес Наталия Симеонова ще води новото си предаване "Предай нататък".