Генерал връща в историята Борис, Тато и Симеон

https://www.24chasa.bg/Article/162419 www.24chasa.bg
Сега ще ни покажат как се целуваме като дядо ми и Брежнев, коментира Тодор Славков, след като разцелува ген. Кирил Войнов и го подкрепи в кампанията.

Това е моето пречистване. С тези думи мажоритарният кандидат на НДСВ за София-област ген. Кирил Войнов влезе в къщата музей на Тодор Живков в Правец вчера.

За мен има трима достойни българи - Борис III, Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски, обясни бившият шеф на пожарната. “Подкрепям царя, но и той сам казва, че не бива да задраскваме историята си”, каза още генералът в присъствието на Тодор Славков. Внукът на Живков подкрепи генералакато личност, нищо че бил от името на НДСВ. А и двамата били далечни роднини по бащина линия.

Цял живот съм бил член само на БКП, тогава поне имахме държава, разкритикува днешните управници ген. Войнов. Връщаме си държавата от Правец, пошегува се Тошко-младши.

Тодор Славков и ген. Кирил Войнов разгледаха къщата на Тодор Живков в Правец и поднесоха рози на паметника на Тато.
Тодор Славков и ген. Кирил Войнов разгледаха къщата на Тодор Живков в Правец и поднесоха рози на паметника на Тато.

В къщата на Тато да стартира новиятмандат на парламента, за да си спомнят депутатите историята, призова още Войнов. Той поиска политиците да водят стенографски протоколи от срещите си с избиратели, които после да заверяват нотариално, защото иначе не изпълнявали обещанията си по време на кампании.

Генерал връща в историята Борис, Тато и Симеон

Тодор Славков пред портрета на дядо си в музея на Тодор Живков в Правец.
СНИМКИ: ПАРСЕХ ШУБАРАЛЯН
Тодор Славков пред портрета на дядо си в музея на Тодор Живков в Правец. СНИМКИ: ПАРСЕХ ШУБАРАЛЯН

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Процедура по изграждане на морски хотел е стартирал бившият вицепремиер в правителството на Иван Костов Евгений Бакърджиев, показа проверка на "България Днес". Шикозната постройка ще се намира на първа линия зад Северния плаж на Приморско. Така шансът гледката от балконите на гостите да бъде закрит от друга бетонна постройки е нулев

В голям магазин за пердета се спря лорд Евгени Минчев, видя "България Днес". В типичния си шармантен вид паркетният лъв влезе в магазина и заразглежда стоките, като не пропусне да сложи задължителната маска на лицето. Трябва да признаем, че и с маска Минчев не губи от своята ексцентричност, а дори я подсилва

Руската гимнастичка Екатерина Селезньова показа изваяно тяло. Тя публикува снимка по бански на фона на морето в инстаграм. "Лятото свърши, не може ли да е до Нова година, моля?", написа Селезньова. Красавицата е двукартна световна шампионка от Баку миналата година. Тя взе злато в отборната надпревара и на обръч. На лента завоюва бронз