Генерал връща в историята Борис, Тато и Симеон

https://www.24chasa.bg/Article/162419 www.24chasa.bg
Сега ще ни покажат как се целуваме като дядо ми и Брежнев, коментира Тодор Славков, след като разцелува ген. Кирил Войнов и го подкрепи в кампанията.

Това е моето пречистване. С тези думи мажоритарният кандидат на НДСВ за София-област ген. Кирил Войнов влезе в къщата музей на Тодор Живков в Правец вчера.

За мен има трима достойни българи - Борис III, Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски, обясни бившият шеф на пожарната. “Подкрепям царя, но и той сам казва, че не бива да задраскваме историята си”, каза още генералът в присъствието на Тодор Славков. Внукът на Живков подкрепи генералакато личност, нищо че бил от името на НДСВ. А и двамата били далечни роднини по бащина линия.

Цял живот съм бил член само на БКП, тогава поне имахме държава, разкритикува днешните управници ген. Войнов. Връщаме си държавата от Правец, пошегува се Тошко-младши.

В къщата на Тато да стартира новиятмандат на парламента, за да си спомнят депутатите историята, призова още Войнов. Той поиска политиците да водят стенографски протоколи от срещите си с избиратели, които после да заверяват нотариално, защото иначе не изпълнявали обещанията си по време на кампании.

Тодор Славков и ген. Кирил Войнов разгледаха къщата на Тодор Живков в Правец и поднесоха рози на паметника на Тато.

Тодор Славков пред портрета на дядо си в музея на Тодор Живков в Правец. СНИМКИ: ПАРСЕХ ШУБАРАЛЯН

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

Торта от холивудския ас Майкъл Медсън зарадва актьора  Асен Блатечки навърши 47 години с... опит за самоубийство! Фенките на актьора могат да са спокойни, защото това се случи единствено в името на изкуството, на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Там Блатечки влезе в кожата на Итън Алън Хоули,

Съпругата му се грижи за болния композитор Майсторът на шлагера се лекува вкъщи "Тончо си почива вкъщи, болен е. Лепна някакъв грип." Това заяви пред "България Днес" съпругата на 85-годишния легендарен композитор Тончо Русев - Елена. Жена му увери, че твърденията, че състоянието на майстора на шлагера е тежко, са доста пресилени.