Златка Димитрова: Разделих се с Багата по скайпа. Сега имам връзка с женен мъж, съпругата му знае

https://www.24chasa.bg/Article/1635548 www.24chasa.bg
Златка Димитрова СНИМКА: АРХИВ

- Златке, имате ли мъж, който ви чака навън?

- Имам връзка от година и три месеца с мъж, който е женен. Казва се Мирослав. Той е семеен, има и дете. Аз разбирам, че за мен тази връзка няма бъдеще.

Днес (вчера - б.а.) по-рано се чух с него, ще се срещнем по-късно. И не знам дали сме заедно. Дори и да ме чака, мисля, че не мога да продължа така.

- Той как прие чувствата, които показахте към бившия си приятел Благой Иванов?

- Той е много обиден за случката с Благой и си мисли, че аз още имам чувства към него. Не е така. Когато си затворен два месеца в едно пространство с някого и имаш много свободно време да мислиш, в теб се отключват стари емоции, спомени. Освен това Биг Брадър ми възлагаше мисии, свързани с него. Аз вече съм го преодоляла.

- Мирослав би ли оставил семейството си заради вас?

- Много пъти сме си говорили на тази тема. Аз съм му казвала, че вече не мога да живея така. Когато искам да му звънна и да му споделя нещо, не мога, защото знам, че той е със семейството си.

За мен е важно той сам да вземе решение. Не знам и доколко държи на съпругата си. Между другото ние не се крием. Излизаме заедно по ресторанти, аз познавам приятелите му, бизнеспартньора му.

Занимава се със строителство и има бизнес с лавандула.

- Когато се запознахте, знаехте ли, че е женен?

- Запознахме се в един фризьорски салон. Много се харесахме и излизахме 3 седмици, преди той да ми каже, че има семейство.

На мен не ми стана приятно. Обаче винаги съм подхождала с голямо разбиране.
В телефона си ме е записал със собственото ми име - Злати. Жена му знае за мен.

- Преди да влезете във "ВИП Брадър", знаехте ли, че Благой също ще е вътре?

- Да, бях чула. Затова му пратих есемес. Написах му: "Бага, ще влизаш ли в къщата?" Първоначално се обиди и ми написа: "Точно на теб ли ще ти кажа?" След това разговаряхме и ми се извини.

- Той обиден ли ви е за нещо? Защо ви избягваше в къщата?

- В първия ден всичко беше окей. На втория ден обаче, не знам защо, между нас имаше голямо напрежение. Разминавахме се, не си говорехме. Когато погледите ни се срещаха, веднага единият обръщаше главата си на другата страна. Навсякъде имаше стъкла и аз виждах, че той ме гледа с периферното си зрение.

Ние се разделихме по скайп. По това време той замина да се бие професионално в Америка. Той беше там, а аз - тук. Имаше и много непознати момичета, които ми изпращаха есемеси че е излизал с тях или че са го виждали с други жени. Всъщност ние не сме си изневерявали. И двамата допускахме грешки. Разделихме се глупаво, като си казахме чао по скайп. И затова между нас още има много недоизказани неща.

- Той романтичен мъж ли е? Каква беше връзката ви?

- Запознахме се през септември 2009 година, когато спечелих конкурса "Мис Плеймейт". Всеки човек има трудни моменти. И нашата връзка затова беше толкова силна. Защото тези моменти ги изживявахме заедно. Аз живеех у тях, при родителите му. Имаше период, в който нито той, нито аз разполагахме с пари. Грижех се за къщата. Не съм плащала ток, вода. Спомням си, че докато той беше в Германия, където му оперираха и двете ръце, аз с хонорарите си от фотосесии му купувах хранителни добавки.

- Имали сте абсолютно уреден живот в Гърция. Какво се случи?

- Да, бях първи курс в университета, когато на нашето море се запознах с един мъж. Грък е, казва се Фотис, сега е на 35 години. Заминах на сляпо. Той живееше в Атина, там живях 5 години. Там се научих на много неща - етикеция, морал. Аз работех във фирмата му. Той се занимаваше с реклама, имаше и две списания. Знам, че в момента е мениджър в гръцка телевизия.

- На какъв език си говорехте?

- В началото говорехме само на английски. Благодарение на него знам езика много добре. Неговата баба Мария много ме обичаше, майка му се казва Теа - тя ме научи на гръцки. Живеехме в къща. И например сутрин си правим кафе и тя ми показваше предмети и ми казваше гръцкото наименование.

Постоянно гледах и гръцка телевизия, учех рекламите наизуст, а след това ги цитирах на Фотис. Той много се забавляваше.

В началото, когато ме запозна с приятелите си, бях много предпазлива в изказа си. Той все ми повтаряше да се отпусна и да говоря повече. Той много се гордееше с мен, въпреки че в началото приятелите му гледаха на мен като на типичната българка, която е дошла в Гърция да се ожени и да си уреди живота. А реално в началото той нямаше толкова пари. След това бизнесът му потръгна. Беше ми поръчал кола BMV Z 4 кабрио.
Живеехме много луксозно. Нищо не ми беше забранено. Но и аз много давах - ставах сутрин, първо оправях къщата, перях, след това на фитнес, работа, вечер готвех. Подари ми и годежен пръстен.

- Защо тогава се прибрахте в България?

- Хванах го в изневяра. Бях прочела на телефона му няколко есемеса. До последно вярвах, че е само флирт. Прибрах се един ден вкъщи и ги видях двамата. Отворих вратата и я затворих. Скандали не съм вдигала. Тогава си оправих багажа и се прибрах в Бургас при майка ми. След месец той се върна, падна ми на колене, извиняваше ми се,
но аз бях много наранена. Така и не се върнах при него.

- Тук какъв стандарт имахте? Работехте ли?

- В началото нямах работа. Той знае, че родителите ми нямат възможности. И първите месеци ми изпращаше пари.

Това е точно в периода, преди да спечеля "Мис Плеймейт". Снимах се за списания, клипове. Вземах много ниски хонорари от 300 лева.

- В какво семейство израснахте?

- Когато бях в 3-и клас, майка ми и баща ми се разведоха. Той се казва Димитър, художник е, много ерудит човек. Емоционален е като мен. Живее сам, няма си друго семейство. Майка ми се омъжи. Вторият ми баща също се казва Димитър. Беше много добър човек, както се казва, о на мравката път правеше. Майка ми ни научи със сестра ми да се оправяме сами - гладехме си дрехите, чистехме, готвехме.

- С какво се занимават родителите ви?

- Майка ми е учителка, баща ми вече е пенсионер. Никога семейството ми не е разполагало с много пари. Спомням си, че имаше период, в който ядяхме само хляб с
масло и мерудия.

Тогава фирмата на втория ми баща фалира и трябваше да се изплащат много заеми. Това не ми е влияело на самочувствието.

- Във "ВИП Брадър" разказахте, че е умрял в ръцете ви.

- Да, така е. Имаше рак. В болницата в Бургас му направиха снимка и казаха, че дробовете са прекрасни. Същата снимка я занесох в "Токуда", където ми казаха, че има тумор в напреднал стадий. Излъгах го, че болестта е още в началото и че само трябва да си направи няколко изследвания в София. Първоначално се стабилизира, аз му бях поръчала лекарства от Америка. След една инжекция, която му биха в Бургас, обаче състоянието му се влоши рязко.

По това време аз бях вкъщи, грижех се за него, хранех го, къпех го. И един ден умря в ръцете ми. След това аз го избръснах дори.

По ирония на съдбата година преди това аз открих вуйчо си мъртъв. Беше 15 септември и с майка ми отидохме до баба. Вуйчо имаше рак на стомаха в напреднал стадий. Беше станал 40 кг, не се хранеше. Влязох в стаята, приближих се, пипнах му ръцете, които бяха ледени, и видях, че вече не диша.

В такива моменти Господ сякаш изпраща сили да се справяме. Събраха се много трудни моменти за мен. Всъщност всеки човек е преживял драми, на мен ми дойдоха малко в повече.

- Защо водите дело срещу бизнесмена Николай Банев?

- Делото е от 10 години. Имаме наследствена земя на Каваците, къмпинг "Смокиня". Имаме къща на първа линия до морето. Всяко лято прекарваме там. Николай Банев обаче иска да я вземе против закона с фалшиви документи.

- Ще заведете ли дело и срещу жълтите медии у нас?

- Прочетох 7 купа вестници, 1 вярно нещо няма. Прочетох, че докато съм била в къщата, някои от тях са писали, че всеки може да спи с мен срещу 3000 лева. Това никога не се е случвало. Когато Любен Дилов влезе в къщата, ми каза: "Ти си голям пич!" Срещнал братя Диневи, които му казали, че много ме харесват. "Ама аз не ги познавам", казах му аз. Дилов ми каза, че знае това. Те му разказали, че аз съм от малкото момичета, на които никой не си е плащал, за да бъде с нея.

- Получихте ли вече предложения да работите в телевизията, каквато е мечтата ви?

- Преди да вляза в къщата, Венета Райкова ми предложи да водя своя рубрика в "Горещо". Не знам дали е още в сила. Ще я попитам. Много бих искала.

ВИЗИТКА

Златка Димитрова е родена на 19 май 1986 година в Бургас. Майка й е учителка, а баща й - художник. Като дете тренира плуване и хандбал.

Става популярна, след като през 2009 година печели конкурса "Мис Плеймейт".

Преди две години Слави Трифонов я избра да участва в риалити формата в "Шоуто на Слави" - "Бягство към победата". В състезанието се класира трета.

Има диплома от Бургаския свободен университет по икономика.