Панайот - първият изгонен от "Биг Брадър Аll stars", завръща се с тайна мисия

https://www.24chasa.bg/Article/1642507 www.24chasa.bg
Панайот Снимка: Биг Брадър

Панайот е първият изгонен от Къщата на "Биг Брадър All stars" само два дни след старта на шоуто. Той бе номиниран тази вечер от съквартирантите си с мотива, че се е напил снощи, държи се вулгарно и демонстрира високо самочувствие.

Пацо трябваше да се бори за оставане в надпредаварата за оставане заедно със Стойка от "Биг Брадър 1", Сани от "X Factor" и Димитър от "Биг Брадър 1". Гълъбовлията бе повече от ядосан на излизане от Къщата. Той дори се усъмни, че зрителските есемеси за него са отивали на номера на друг участник или че хората са нямали телевизори и не са видяли, че е бил най-атрактивният участник. "Биг Брадър" предложи на Пацо да се върне в шоуто, но да живее в тайна стая и да изпълнява всичко, което му каже "Биг Брадър". Панайот пък прие, без да се замисли. 

Още при влизането си в шоуто Стойка получи актьорска тайна мисия от "Биг Брадър, която завърши неуспешно. До абсолютния провал на актрисата се стигна, след като мнозинството от съквартирантите определиха певицата Сани за примадона на Къщата. За да се счита тайната мисия на пловдивчанката успешна, тя трябваше да накара съквартирантите си да я възприемат като примадона.  

Стойка трябваше да капризничи през първото денонощие от престоя си в Къщата на "Биг Брадър". Разиграваше всички съквартиранти, включително двамата македонци. Тя държеше Лестер да й сипе сок в питието, а Цеце да й реже ананас. Пловдивската „пипируда" помоли Лиляна да й отстъпи леглото си на два пъти.

От мисията на Стойка зависеше бюджетът на съквартирантите през целия сезон. Така до края на сезона (през декември) новите стари брадъри ще бъдат с ограничен и крайно недостатъчен бюджет.

Повечето участници оцениха старанието на "пипирудата" в изпълнението на мисията, но не липсваха и негативни реакции. Най-остро реагира Панайот, който си позволи да обиди и дори да обвини Стойка, че до края на престоя им в шоуто ще гладуват.