Преизбраха борда на видинската болница

https://www.24chasa.bg/Article/1645393 Преизбраха борда на видинската болница Преизбраха борда на видинската болница www.24chasa.bg
Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Спират движението по ул. "Любен Каравелов" в Пловдив утре

Движението на автомобили по ул. "Любен Каравелов" в Пловдив в отсечката между кръстовището с ул. "Радецки" и кръстовището с ул. "Йордан Йовков" ще бъде временно спряно утре заради изграждане на

Млад мъж катастрофира в бетонен стълб, с опасност за живота е

22-годишен мъж е с опасност за живота след като е самокатастрофирал в бетонен стълб, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Добрич. Вчера в 19:35 часа в РУ Балчик е получено съобщение от ФЦСМП Балчик

Янтра спря да се покачва, паднала с 10 см през последния час в Търново

След безсънната нощ край Янтра в Търново, в следствие на пороите в Балкана, ситуацията вече се успокоява, казаха от местната администрация. За последния час нивото на реката, което към 6 ч. бе 5.

Слагат последния асфалт на бул. "Васил Априлов", вдигат коли

Последният слой асфалт на бул. "Васил Априлов" в участъка от колелото на Централна гара до ул. "Любен Каравелов" ще бъде положен в понеделник, 30 май.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Катастрофа в Пиринско, човек загина

Лек автомобил излетя от пътя Сандански-Петрич тази сутрин. Ранен е 41-годишният шофьор на колата. Това е втора катастрофа само за 12 часа в Пиринско. При инцидентите загина един човек,

Свлачище и в Габрово, няма подпорни стени и отводнителни канавки

Свлачище в Габрово. Свличането на земна маса е в резултат на дъждовете и липсата на подпорни стени и отводнителни канавки. Нивото на Янтра се е повишило.

Наводнени къщи и отнесени мостове след невиждан порой в Казанлъшко (видео)

Водна драма в Казанлъшко. През нощта реки излязоха от коритата си. Затворени бяха пътища. Водата отнесе и н няколко моста. Има наводнени къщи. Над 20 часа дъждът в не спря да вали в региона,

Война в Пловдив - 1113 катастрофи за пет месеца с 220 ранени и 8 жертви

Истинска война се води по пътищата на Пловдив, като от декември м.г. до края на април т.г. са станали 1113 катастрофи с 220 ранени и осем загинали. Печалната статистика оповести зам.

Авариен ремонт затваря ул. "Владивосток" в Пловдив

Авариен ремонт на магистрален водопровод затваря в петък от 9:00 ч. до 16:00 ч. за движение ул. „Владивосток“ в Пловдив в участъка между бул. „Шести септември“ и ул. „Чернишевски“.