Раздават пенсиите по-рано заради празниците

https://www.24chasa.bg/Article/1651385 Раздават пенсиите по-рано заради празниците Раздават пенсиите по-рано заради празниците www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Ако изборите бяха днес: 25% за ГЕРБ, 12% за БСП, ДПС - 5%

През месец май 25% имат доверие в правителството, а 64% заявяват недоверие. 16% оценяват положително парламента, а 75% - отрицателно. 23% подкрепят президента, а 66% са на противоположното мнение.

Цветанов пред МГЕРБ: ГЕРБ е отговорна партия с реален политически живот

Днес София е истинска европейска столица. В България се случват много добри неща. Вие сте тези, които трябва да поддържате духа на партията и да отговаряте на тези кресливи хора,

Гоце Делчев почернен от две самоубийства (видео 18+)

Гоце Делчев бе почернен днес от две трагедии. Едната е самоубийството на Димитър Шеринов. 40-годишният мъж скочи от балкона на триетажната си къща. В последно време Митко бил много затворен,

Абитуриенти 2016 (снимки)

Випуск 2016 на Американския колеж отпразнува снощи абитуриентския си бал. Два часа преди началото му 131 завършващи ученици се събраха в двора на училището, където се снимаха с учителите си.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Бъчварова за заловените мигранти: Това е една от най-бързите реадмисии

Това е една от най-бързите реадмисии, която можем да си представим и е много силен знак към трафикантите. Това заяви пред журналисти вицепремиер и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова след

Момче с депресия се самоуби, близките обвиняват полицията

Дни преди да навърши 21 г., Виктор Емануилов се самоубива. Близките му обвиняват полицията в бездействие и искат да знаят дали ще има наказани. Виктор Емануилов, който е бил в тежка депресия прави,

Ад от коли в Стария Пловдив, туристи викат на помощ полицията (снимки)

Нашествие на автомобили задръсти Стария Пловдив в неделния ден. Хаосът предизвика неудобство за десетки туристи, които едва се провираха между колите. "Кой ги пусна?

"Туптящо сърце" откри 53-ма мигранти във влака от Гърция

"Благодарение на съвременният уред, наречен "туптящо сърце", бяха открити 53-мата мигранти във влака от Гърция за България. Тези нещастни хора са си дали парите на трафикант, който е взел 10 хил.

Българската принцеса на Саксония: Илюзия е, че ще срещнеш принц на бял кон и няма да работиш

През целия си живот българката Теофана фон Заксен, която носи титлата принцеса на Саксония, не е спирала да работи. „И милионер да си, ако не работиш, все някога ще ти свършат парите.