Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

https://www.24chasa.bg/Article/1653258 Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити www.24chasa.bg

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

p>„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

26% повече българи в чужбина през април

466 300 са били пътуванията на български граждани в чужбина през април. Това е ръст от 26,2% на годишна база, съобщи Националният статистически институт.

Нилската треска идва след 18 ч.

80% от ухапаните не разбират, че вирусът е в кръвта им Комарите у нас вече пренасят западнонилска треска. Обикновено те хапят след 18 ч., защото излизат вечер, пише "Телеграф".

Нова мода: бал на остров

Цели класове избират плажа Оферти за две нощувки на цената на куверт за ресторант Цели класове са празнували завършването на училище на море в Гърция, показа проучване на “24 часа”.

Плевнелиев даде началото на юбилейния поход по стъпките на Ботевата чета

В Козлодуй президентът Росен Плевнелиев участва във възпоменателния митинг-заря по случай 140-годишнината от подвига на Христо Ботев и даде началото на 70-я юбилеен национален поход по стъпките на

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Вижте как командоси ловиха терористи край Марица в Пловдив (снимки)

Зрелищен екшън като на филм се разигра в късния следобед край бреговете на река Марица в Пловдив. Командоси се спуснаха от хеликоптер, за да демонстрират как се действа при терористичен атентат.

Нинова призова интелектуалци да станат духовни водачи на българите

"Грижата ни днес е, че все по-често чуваме от младите хора думи като "лайкна", "мрежа", "сайтове", но по-рядко чуваме думи като "читалище", "книга", "библиотека". Няма лошо, расте друго поколение.

"168 часа": Виж историите на най-богатия и най-бедния абитуриент

Прическата ми бе с поръчкови перли и рози, разказва ВИП абитуриентката Габриела, която покани 250 гости на бала Тя е красива, богата и вече известна.

Три нови площадки за стрийт фитнес направи Община Търговище

Три нови площадки за уличен фитнес ще бъдат открити до края на седмицата в Търговище, съобщиха от Общината. Те са разположени до съществуващите детски кътове за игра в кв.”Запад” 2, „Запад” 3 и на ул.

Борисов назначи Деница Сачева за заместник-министър на труда и социалната политика

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов за заместник-министър на труда и социалната политика е назначена Деница Сачева. Това съобщиха от пресцентъра на правителството.